Verkkokauppa
Tiesitkö näitä ruoan verkkokaupasta?

Tiesitkö näitä ruoan verkkokaupasta?

Olit sitten jo K-Ruoka-verkkokaupan vakioasiakas tai vasta palvelua harkitseva, katso seitsemän yllättävää(kö?) faktaa verkkokauppaan liittyen.

1. Kuukausittain 35 000 tilausta

K-Ruoka-verkkokauppaa käyttää jo niin moni suomalainen talous, että kuukausittain verkkokauppatilauksia tulee yhteensä noin 35 000.

Tavallisesti kotiinkuljetus valitaan noin 80%:iin tilauksista ja loput noin 20% valitsee valmiiden ostosten noudon kaupan noutopisteeltä esimerkiksi kotimatkan varrelta. Luvut vaihtelevat jonkin verran kesällä mökkikauden ja suurien ruokajuhlien, kuten pääsiäisen ja joulun, aikaan.

2. Tuoretta lohta tilataan paljon

Uunilohi on yksi suomalaisten suosikkiruoista, ja tuore lohi on yksi verkkokaupan tilatuimmista tuotteista. Tuotteiden toimituksessa kylmäketju on kunnossa, joten kalat, lihat ja pakasteet pääsevät turvallisesti perille.

3. Verkkokauppa on lisännyt työpaikkoja

K-Ruoka-verkkokaupan myötä K-ruokakauppoihin on tullut lisää uusia työpaikkoja. Esimerkiksi Helsingissä K-Citymarket Eastonin verkkokaupan parissa työskentelee huippupäivinä jopa 22 työntekijää.

K-Ruoka-verkkokauppoja on ympäri Suomen K-Citymarketeissa, K-Supermarketeissa ja K-Marketeissa yhteensä jo lähes 220.

4. Käyttötavaratuotteet jopa samalle päivälle

Kuinka monesta verkkokaupasta voi tilata astioita, ruoanvalmistusvälineitä, kodintekstiilejä, kodinelektroniikkaa, lasten leluja ja muita käyttötavaratuotteita jopa samalle illalle tai seuraavalle aamulle? Kolmenkymmenen K-Citymarketin verkkokaupasta voi. Verkkokaupasta tilattavaa valikoimaa kasvatetaan jatkuvasti.

5. Heräteostokset vähentyneet ja rahaa säästynyt

Saamiemme palautteiden mukaan useat K-Ruoka-verkkokaupassa ruokaostoksensa tekevät ovat huomanneet heräteostosten vähentyneen. Ruokien etukäteen suunnittelu sekä nähtävillä oleva ostoskorin kokonaishinta ovat saaneet monen verkkokauppa-asiakkaan ruokaostoksiin menevän summan pienenemään.

6. Asiakkaina myös yrityksiä

Iskukuumennetut maidot, kahvipaketit, palaveritarjoilut, joululahjat ja virkistyspäivien (kuten työpaikan pikkujoulujen) herkut on jonkun jostain usein työpaikalle haettava ja kannettava. Vaan eipä ole enää ja tämän on moni yritys oivaltanut. Asiakkaina on paljon myös päiväkoteja sekä kouluja.

7. 84% tilaa verkkosivujen kautta

Verkkokauppatilauksen voi tehdä sekä verkkosivujen kautta että K-Ruoka-sovelluksella. Tällä hetkellä noin 16% tekee tilauksen sovelluksella ja noin 84% tilaa verkkosivujen kautta joko tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Kumpi tuntuu sinulle luontevammalta?

VerkkokauppaanButton