Verkkokauppa
Tiesitkö näitä ruoan verkkokaupasta?

Tiesitkö näitä ruoan verkkokaupasta?

Olit sitten jo K-Ruoka-verkkokaupan vakioasiakas tai vasta palvelua harkitseva, katso seitsemän yllättävää(kö?) faktaa verkkokauppaan liittyen.

1. Kotiinkuljetus ja noutopalvelu lähes yhtä suosittuja

Aikaisemmin kotiinkuljetus oli selkeästi Tilaa ja nouda -palvelua suositumpi toimitustapa, mutta nykyään lähes puolet verkkokaupan asiakkaista valitsee kotiinkuljetuksen ja puolet hakee valmiit ostokset kaupan noutopisteeltä. Noutopalvelun suosio on kasvanut valtavasti! Tilaa ja nouda -palvelua on helppo hyödyntää esimerkiksi mökkimatkalla.

2. Tuoretta lohta tilataan paljon

Uunilohi on yksi suomalaisten suosikkiruoista, ja tuore lohi on yksi verkkokaupan tilatuimmista tuotteista. Tuotteiden toimituksessa kylmäketju on kunnossa, joten kalat, lihat ja pakasteet pääsevät turvallisesti perille.

3. Verkkokauppa on lisännyt työpaikkoja

K-Ruoka-verkkokaupan myötä K-ruokakauppoihin on tullut lisää uusia työpaikkoja niin keräilyyn kuin ostosten kuljettamiseenkin.

K-Ruoka-verkkokauppoja on ympäri Suomen K-Citymarketeissa, K-Supermarketeissa ja K-Marketeissa yhteensä jo yli 400.

4. Käyttötavaratuotteet jopa samalle päivälle

Kuinka monesta verkkokaupasta voi tilata astioita, ruoanvalmistusvälineitä, kodintekstiilejä, kodinelektroniikkaa, lasten leluja ja muita käyttötavaratuotteita jopa samalle illalle tai seuraavalle aamulle? Monen K-Citymarketin verkkokaupasta voi. Verkkokaupasta tilattavaa valikoimaa kasvatetaan jatkuvasti.

5. Heräteostokset vähentyneet ja rahaa säästynyt

Saamiemme palautteiden mukaan useat K-Ruoka-verkkokaupassa ruokaostoksensa tekevät ovat huomanneet heräteostosten vähentyneen. Ruokien etukäteen suunnittelu sekä nähtävillä oleva ostoskorin kokonaishinta ovat saaneet monen verkkokauppa-asiakkaan ruokaostoksiin menevän summan pienenemään.

6. Asiakkaina myös yrityksiä

Iskukuumennetut maidot, kahvipaketit, palaveritarjoilut, yrityslahjat ja virkistyspäivien herkut on jonkun jostain usein työpaikalle haettava sekä kannettava. Vaan eipä ole enää ja tämän on moni yritys oivaltanut. Asiakkaina on paljon myös päiväkoteja sekä kouluja. Yritysasiakkaana voit keskustella kaupan kanssa mahdollisesta laskutus-sopimuksesta.

7. Suurin osa tilaa verkkosivujen kautta

Verkkokauppatilauksen voi tehdä sekä verkkosivujen kautta että K-Ruoka-sovelluksella. Kumpi tuntuu sinulle luontevammalta?

VerkkokauppaanButton