Verkkokauppa
Ostokset kotiovellesi K-Ruoka-verkkokaupasta

Ostokset kotiovellesi K-Ruoka-verkkokaupasta

Asutko kaukana kaupasta ja auto uupuu kotipihasta? Haluaisitko suuren kaupan valikoiman lähemmäs sinua? Tuntuuko painavien ruokaostosten kantaminen raskaalta? Haluaisitko suunnitella ja tehdä rauhassa tulevan viikon ostokset kotisohvaltasi? Kaipaatko uusia kokemuksia ja elämyksiä?

Klikkaa tuotteet koriin ja me hoidamme loput

Useat K-Ruoka-verkkokaupat tarjoavat suosittua, arkea helpottavaa ja arjen arvokasta aikaa säästävää ruokaostosten kotiinkuljetuspalvelua. Voit tilata ruokaostoksesi oman kotisi lisäksi myös toiseen osoitteeseen, kuten esimerkiksi mökille, työpaikalle tai läheisiesi kotiovelle, mikäli postinumero on K-Ruoka-verkkokaupan toimitusalueella. Verkkokauppatilauksen tekemiseen selkeät ohjeet löydät täältä.

VerkkokauppaanButton

Kotiinkuljetuksen toimitusajat ja hinnat

Kotiinkuljetuksen toimitusajat ovat kauppakohtaisia ja ajat saattavat pyhäpäivinä poiketa tavallisesta. Ostokset voi tilata jopa samalle illalle, jos toimitusajoissa on tilaa ja tilaus lähetetään samana aamuna ennen klo 8. Ostoslistan voi lähettää myös halutessaan vaikkapa neljä viikkoa ennen valittua toimituspäivää.

Kotiinkuljetuksen hinta koostuu tuotteiden huolella keräilystä sekä ostosten toimittamisesta. Hinnat vaihtelevat kaupoittain. Oman alueesi kaupan kotiinkuljetusmaksun voit tarkistaa täältä. Tuotteiden hinnat ja tarjoukset ovat kuitenkin verkossa täysin samat kuin kivijalkakaupasta ostaessa.

Varmista, oletko K-Ruoka-verkkokaupan toimitusalueella syöttämällä toimitusosoitteen postinumero täällä.

Ostosten maksaminen vastaanottaessa tai verkossa

Ostokset voi maksaa kortilla toimitusta vastaanottaessa tai verkkosivuilla tilauksen teon yhteydessä kaupoissa, joissa on otettu käyttöön verkkomaksamismahdollisuus. Verkkomaksaminen tulee mahdolliseksi kaikkiin verkkokauppoihin vuoden 2019 aikana, ja täältä näet kaupat, joissa tämä mahdollisuus on jo valittavissa.

VerkkokauppaanButton

Tee tilaus verkkosivuilla tai K-Ruoka-sovelluksella

Tilauksen tekeminen verkkosivuillamme on helppoa ja helpottuu entisestään ensimmäisen tilauksen jälkeen. Voit tehdä verkkokauppatilauksen vaivattomasti myös K-Ruoka-sovelluksen kautta mobiililaitteellasi (iOS ja Android). Katso tarkemmat ohjeet helppoon tilaamiseen.