Verkkokauppa
Uutta! Viikon jokaisena päivänä Wolt-pikatoimitus K-Market Tikkurista

Uutta! Viikon jokaisena päivänä Wolt-pikatoimitus K-Market Tikkurista

Asiakkaan tilattavissa on kaupan koko valikoima - ruoat ja kodintarvikkeet! Toimitus joka päivä, myös lauantaisin ja sunnuntaisin!

Ruoan verkkokauppa palvelee nyt entistä monipuolisemmin

Viimeisen vuoden aikana räjähdysmäisen kasvun tehnyt ruoan verkkokauppa on tullut tutuksi yhä suuremmalle osalle suomalaisia. Olemme aloittaneet K-Ruoka-verkkokaupassa kokeilun ruokaostosten pikatoimituksista yhdessä Woltin kanssa.

Uudenlaisessa kokeilussa...

  • Asiakkaan tilattavissa ruokakaupan koko valikoima
  • Toimitus joka päivä - myös sunnuntaisin
  • Toimitusalue on poikkeuksellisen laaja
  • Tilauksen voi tehdä jopa tunnin päähän ja toimitus tapahtuu jopa alle tunnissa

Pikatoimituksen toimitusalue

Pilotissa yhteistyökumppanina on pikatoimitusten pioneeri, Wolt, jonka lähettikumppanit toimittavat tilaukset jopa tunnissa perille Vantaan K-Market Tikkurista.

KM Tikkuri toimitusalue

Ostosten tilaus tehdään K-Ruoka-verkkokaupan sivustolla, ja asiakkaalle on tarjolla koko ruokakaupan valikoima - myös hygieniatuotteet ja kodintarvikkeet.

“Toivomme nopeiden kotiinkuljetusten helpottavan ihmisten arkea. Tulemme panostamaan entistä voimakkaammin päivittäistavaroiden kotiinkuljetuksiin tämän vuoden aikana”, Woltin maajohtaja Henrik Pankakoski kertoo. “Asiakas saa tekstiviestitse linkin kuljetuksen reaaliaikaiseen seurantaan siinä vaiheessa, kun Woltin lähettikumppani noutaa tilauksen kaupalta.”

K-Market Tikkurin lisäksi uudet Wolt-pikatoimitukset ovat myös Helsingin puolella K-Market Töölöntorissa.