Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
K-Ruoka.fi uudistuu. Käytät uutta versiota.Uudistamme K-Ruoka.fi:tä ja käytät palvelun uutta beta-versiota.
Anna palautetta tai lue uudistuksesta.lue lisää uudistuksesta.
Voita OBH Nordica -kodinkoneita ja katso huipputarjoukset!

Voita OBH Nordica -kodinkoneita ja katso huipputarjoukset!

Katso OBH Nordica -kodinkonetarjoukset ja kokeile onneasi arvonnoissa.

OBH Nordica -tuotteet on suunniteltu helpottamaan arkeasi, jotta voit nauttia elämästäsi enemmän. Tutustu korkealaatuisiin ja innovatiivisiin OBH Nordica -tuotteisiin ja hyödynnä edulliset K-kauppojen tarjoushinnat 29.11. asti.

OBH Nordica Blooming Prime -kahvinkeitin – Plussa-tarjous 99,99 € (norm. 149,90 €)

Nyt voit valmistaa aromikkaampaa ja täyteläisempää kahvia vain yhdellä napin painalluksella, sillä OBH Nordica tarjoaa ensimmäisen kahvinkeittimen blooming-toiminnolla.

Mitä blooming on?

Blooming-toiminto automatisoi baristojen suosiman Pour Over -käsinvalmistusmenetelmän, jossa kahvijauheen annetaan kostua ja ”levätä” noin 30 sekunnin ajan ennen varsinaista suodatusta. Sen ansiosta paahtamisen yhteydessä kahvipapuihin sitoutunut hiilidioksidi vapautuu. Tämä poistaa kahvin kitkeryyden, jolloin kahvin luonnollinen makeus sekä täyteläinen aromi pääsevät täysin oikeuksiinsa. Voilá! Nauti kupillinen täyteläisempää ja aromikkaampaa kahvia.

European Coffee Brewing Centerin (ECBC) hyväksymä

OBH Nordica Blooming -kahvinkeitin täyttää European Coffee Brewing Centerin (ECBC) myöntämän laatustandardin tarkat kriteerit. Keitin on kehitetty niiden vaatimusten mukaisesti, joita tarvitaan aromikkaan ja hyvänmakuisen kahvin valmistamiseen.

Katso tarjous K-Ruoka-verkkokaupassa >>

Osallistu arvontaan ja voita Blooming Prime -kahvinkeitin >>

OBH Nordica X-Force -varsi-imuri – Plussa-tarjous 199,90 € (norm. 249,90 €)

OBH Nordica X-Force mullistaa siivoustapasi: moneen tehtävään muuntuvalla imurilla voit tehdä koko kodin suursiivouksen tai puhdistaa nopeasti pinnat. Flex-teknologia, Stop-and-Go-toiminto ja integroitu LED-valo muodostavat ainutlaatuisen yhdistelmän, minkä ansiosta imuri mukautuu aina tarpeidesi mukaan.

Taittuvan Flex-varren ansiosta imurointi sujuu helposti matalimpienkin kalusteiden alta - ilman konttaamista lattialla. Kätevä Stop-and-Go-toiminto puolestaan varmistaa, että varsiosan voi jättää seisomaan, kun haluat imuroida nopeasti muita pintoja kuin lattiaa. Moottoroitu harjasuulake kääntyy 180 astetta ja siinä on integroitu LED-valo, joka auttaa huomaamaan pölyn myös vuoteiden alta ja ovien takaa.

Katso tarjous K-Ruoka-verkkokaupassa >>

Osallistu arvontaan ja voita oma X-Force >>