Voita VIP-liput Salpausselän kisoihin ja Iivo Niskasen signeeraamat sukset

Voita VIP-liput Salpausselän kisoihin ja Iivo Niskasen signeeraamat sukset

Osta Red Bull ja osallistu arvontaan

Ostaessasi kaksi Red Bull 250 ml tölkkiä kerralla K-Citymarketista, K-Supermarketista, K-Marketista tai Neste K:sta 2.-29.1.2023 Plussa-korttia käyttäen, voit voittaa VIP-elämyspaketin Salpausselän kisoihin kahdelle henkilölle 24.-26.3.2023 ja yhdet Iivo Niskasen signeeraamat sukset. Jokainen ketju arpoo yhden palkintopaketin. Yhden palkintopaketin arvo on 1 500 €.

Redbull 2022

Iivo Niskanen

Oulussa syntynyt, mutta sittemmin kuopiolaistunut Iivo Niskanen on pienestä urheilijanalusta lähtien ollut aktiivinen ja liikkuvainen ihminen. Kesäisin jalkapallon perässä juokseminen oli Iivon mielipuuhaa, mutta kun sukset sai talvella monoihin kiinni, oli kasvavaa nuorta miestä vaikea hidastella: ”Hiihto on ollut aina mulle se ykkösjuttu.”

Pekingin olympiakisojen kolmen mitalin jättipotti teki Iivo Niskasesta Suomen menestyneimmän urheilijan tällä vuosituhannella. Kolme olympiakultaa kolmissa peräkkäisissä olympiakisoissa kruunaavat hänet jo kesken urheilu-uran kaikkien aikojen legendojen joukkoon.

RedBull Iivo

Salpausselän kisat

Salpausselällä kilpailtiin ensimmäisen kerran vuonna 1923 – Vuosi ennen ensimmäisiä virallisia talviolympialaisia. Kisat ovat pisimpään yhtäjaksoisesti järjestetty urheilutapahtuma Suomessa.

Satavuotias tapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti vasta maaliskuun lopussa 24.–26.3, joka on samalla myös hiihdon maailmancupin päätösviikonloppu. Perinteisen miesten mäkihypyn osakilpailun lisäksi Lahden maailmancup toimii finaaliviikonloppuna niin maastohiihdon, yhdistetyn kuin naisten mäkihypynkin osalta. Salpausselän kisat tulee tarjoamaan entistä enemmän myös viihdettä itse hiihtokilpailun ohessa. Salpausselällä riittää siis jännitettävää!

Salpausselän kisat 2022

Säännöt