K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Askartele ihanat kortit ystäville

Askartele ihanat kortit ystäville

Ystävänpäivän tienoilla K-kauppoihin saapuu mahtava valikoima erilaisia ystävänpäiväkortteja. Tässä helpot vinkit kuinka askartelet itse kortin ystävälle.

Kauniin ystävänpäiväkortin askartelu onnistuu kun varaat mieluisia askarteluvälineita ja sopivasti inspiraatiota. Tarvitset ehkä kartonkia korttipohjaan, erivärisiä kyniä tai vaikkapa kulta- ja hopeatusseja ja tarroja tai kiiltokuvia ja paperiliimaa. Kortin koristeluun sopivat myös pitsireunaiset kakkupaperit, värikkäät lahjapaperit ja silkkipaperit, lahjanarut ja folio. Myös kauniista makeiskääreistä saat taittelemalla ja leikkaamalla hauskan lisän korttiin.

K-Citymarketeista löydät kattavan valikoiman askarteluvälineitä. Valitse ystävänpäiväkorttiin hempeitä värejä ja sydämenmuotoisia kuvioita. Tai jotain ystävän persoonaa ja harrastuksia kuvaavaa: lempiväri, glitteriä tai hauskoja muotoja.

Leikkaa kortin koristeeksi sydämenmuotoisia kuvioita ja kirjoita terveisesi ystävälle. Kortin kaverina on hauska antaa vaikkapa itse leivottu muffini tai kimpullinen kauniita kukkia.