Askartele ihanat kortit ystäville

Askartele ihanat kortit ystäville

Päivitetty 28.12.2023

Ystävänpäivän tienoilla K-kauppoihin saapuu mahtava valikoima erilaisia ystävänpäiväkortteja. Tässä helpot vinkit kuinka askartelet itse kortin ystävälle.

1. Varaa tarvikkeet valmiiksi

Kauniin ystävänpäiväkortin askartelu onnistuu kun varaat mieluisia askarteluvälineita ja sopivasti inspiraatiota. Tarvitset kartonkia korttipohjaan, erivärisiä kyniä tai vaikkapa kulta- ja hopeatusseja. Kirjoita ystävälle ihana tervehdys ja ympäröi se vaikka tarroilla ja kiiltokuvilla.

Koristeluun sopivat myös pitsireunaiset kakkupaperit, värikkäät lahjapaperit ja silkkipaperit, lahjanarut ja folio. Myös kauniista makeiskääreistä saat taittelemalla ja leikkaamalla hauskan lisän korttiin!

2. Tee kortista persoonallinen

K-Ruoan verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman askarteluvälineitä. Valitse ystävänpäiväkorttiin hempeitä värejä ja sydämenmuotoisia kuvioita. Tai jotain ystävän persoonaa ja harrastuksia kuvaavaa: lempiväri, glitteriä tai hauskoja muotoja.

3. Anna ruokalahja kortin mukana

Leikkaa kortin koristeeksi sydämenmuotoisia kuvioita ja kirjoita terveisesi ystävälle. Kortin kaverina on hauska antaa vaikkapa itse valmistetut suussasulavat suklaiset lahjat tai kimpullinen kauniita kukkia.