Aukioloajat

Vähittäiskauppojen aukioloaikojen vapauduttua kaupat saavat olla vapaasti auki. Tarkista oman kauppasi aukioloajat kaupan omilta verkkosivuilta. 

Joulun aukioloajat 2017

K-ruokakaupat palvelevat läpi syksyn kautta maan, myös jouluaattona 24.12., joulupäivänä 25.12. sekä Tapaninpäivänä 26.12. Parhaiten saat selville oman K-ruokakauppasi aukioloajat valitsemalla kaupan kauppahausta. Jokainen kauppa ilmoittaa omilla sivuillaan omat aukioloaikansa ja lisäksi saat tietoa esimerkiksi kaupassa voimassaolevista tarjouksista, tapahtumista ja muista eduista. Syötä hakukenttään kaupan nimi, paikkakunta tai postinumero. Karttahaulla näet omaa sijaintiasi lähimpänä olevat K-ruokakaupat.

Katso oman kauppasi aukioloajat K-Ruoka-mobiilisovelluksesta, kaupan omilta www-sivuilta sivuilta osoitteista www.k-citymarket.fiwww.k-supermarket.fi sekä www.k-market.fi tai Facebook-sivuilta.

K-ruokakaupat palvelevat ympäri Suomen

Aukioloaikojen laajentumisesta seuranneesta asiakasvirtojen tasaantumisesta on ollut hyötyä myös kaupan tilausrytmien näkökulmasta. Myyntivaihtelujen tasaantuminen on parantanut tuotteiden saatavuutta sekä pienentänyt kaupan ruokahävikkiä. Myös Postin palvelut ovat yhä paremmin asiakkaiden käytettävissä. Mikäli kaupassa on Postin palvelupiste, se palvelee kaupan aukioloaikojen mukaisesti.

Oletko jo ladannut K-Ruoka-mobiilisovelluksen? Sovelluksessa kaupan aukioloaikojen ja tarjousten tarkistaminen sekä ostoslistan luominen onnistuu entistä helpommin.

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Joulureseptit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

K-Ruoka-mobiilisovellus

Mobiilisovellus