Säännöt #grillikuumana

#grillikuumana 

Järjestäjän tiedot:
Ruokakesko Oy
Satamakatu 3
00160 Helsinki

Kilpailuaika ja osallistuminen: 
Grilli kuumana -kilpailuun voi osallistua 15.4.-27.7.2015 välisenä aikana Instagramissa ja/tai Twitterissä itse otetulla kuvalla lisäämällä siihen Instagramissa tunnisteeksi #grillikuumana ja @pirkka_kokkaa ja Twitterissa tunnisteeksi #grillikuumana ja @PirkkaFi. Osallistua voi myös lataamalla kuvan kilpailusivun latauslinkistä ja täyttämällä omat yhteystietonsa. Osallistua voit niin monta kertaa kuin haluat.

Arvomme palkinnot 31.7.2015. Voittajat ilmoitetaan @pirkka_kokkaa -Instagram-sivulla 4.8. mennessä.Cello_gourmet_kaasugrilli


Palkinnot:
1 kpl Cello Gourmet 410-15 -kaasugilli*.
Palkinnon arvo 799 EUR. 
10 kpl HK sammutuspeitteitä Tulisieluisille grillaajille -logolla. Yhden palkinnon arvo on noin 40 EUR. 

 

*Cello Gourmet 410-15 -kaasugrilli on yksi markkinoiden tehokkaimmista grilleistä. Grillausta helpottavat valaistut säätönupit, ikkunallinen kansi, lämpöhylly, Superior Taste -lämmönjakolevy sekä cooltouch- ja itsepuhdistuvuus-ominaisuudet. Grillausalaa jopa 80 x 49 cm. Lue lisää Cello-grillistä täältä.


Kilpailun säännöistä ja niiden noudattamisesta:
Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan sääntöjä sekä järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Kilpailun järjestäjä maksaa arpajaisveron. Tämä kilpailu ei ole Instagramin tai Twitterin tukema tai hallinnoima. Kilpailun sääntöjen lisäksi järjestäjä ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Twitter- ja Instagram -palveluja koskevia sääntöjä.

Jos voittajia ei tavoiteta 10.8. mennessä, arvotaan palkinto uudelleen. 

Järjestäjä ja muut Kesko-konserniin kuuluvat yhtiöt voivat  julkaista kilpailuun lähetettyjä kuvia markkinointikanavissaan ilman erillistä korvausta.