Makkara

Makkara on suomalaisten vankkumaton grillisuosikki. Eikä ihme, sillä valikoima on valtaisa aina perusmakkarasta erilaisiin maustettuihin ja pihvin muotoon prässättyihin makkaroihin asti.

Makkara kannattaa lämmittää huoneenlämpöiseksi ennen grillausta. Koko paketin voi vaikka upottaa hetkeksi lämpimään veteen. Liian kuumassa grillissä makkara palaa pinnalta ja on sisältä vielä kylmä. Malta siis odottaa grilliisi oikea lämpötila.

Raakamakkarat tuovat vaihtelua grillaukseen

Suomessa grillataan paljon valmiiksi kypsennettyjä makkaroita, joiden valmistukseen grillissä riittää kuumentaminen ja herkullisen pinnan grillaaminen. Maukkaat ja lihaisat raakamakkarat kuitenkin tuovat vaihtelua ja juhlavuutta grillaukseen. Niiden valmistuksessa on usein käytetty lähes pelkästään lihaa, silavaa ja mausteita.

Raakamakkaroita löytyy nykyään hyvät valikoimat kaupoista ja voit myös valmistaa niitä itse mieleisistäsi raaka-aineista. Raakamakkaroita kannattaa grillata hieman alhaisemmalla lämmöllä, kuin kypsiä makkaroita, jotta ne myös kypsyvät sisältä.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.