Makkarabaarista eväät kisakatsomoon

Leijonalauma valmistautuu peleihin nälkäisenä, sinun kannattaa valmistautua kylläisenä! Katso alta parhaat eväät lätkäkatsomoon!

Suuren urheilujuhlan osuessa kohdalle kannattaa panostaa kisaeväisiin. Herkullisen tuoksuva makkarabaari ruokkii isommankin kisakatsomon. Kutsu siis ystävät koolle ja viritä makkarabaari tarjoilukuntoon. Vinkit tarjoavat HK:n Makkarabaari ja K-Koekeittiö.  

Näin höyrytät nakit ja makkarat

Höyryttäminen tarkoittaa, että kuumennat makkarat tai nakit niin, etteivät ne ole vedessä. Höyryttämällä makkaroiden ja nakkien maut ja rakenne säilyvät erinomaisina.

Höyryttäminen onnistuu helpoiten kerroskattilassa. Laita alimpaan kerrokseen vettä kiehumaan ja lisää makkarat reiälliseen höyryosaan.

Voit myös käyttää kattilaan laitettavaa silikonista tai ruostumattomasta teräksestä valmistettua höyrytysalustaa tai laittaa makkarat kiehuvan vesikattilan päälle terässiivilässä.

Lisää tarvittaessa kattilaan vettä höyrytyksen aikana. 

Nakit voi lämmittää myös mikrossa. Muista pistellä nakkien kuoreen haarukalla reikiä, niin ne eivät repeä kuumentuessaan.    

Supernopeat kisaeväät

Katso alta HK Makkarabaarin ja Risto Mikkolan 10 sekunnin ohjeet kisakatsomon supernopeisiin eväisiin. Tee perässä ja hellittele makuhermoja! Ohjeet löydät myös HK:n Makkarabaarista.

Jos kaipaat tuhdimpaa ruokaa ja kokkaukseen on enemmän aikaa, kokeile Leijona-legenda Ville Peltosen suosikkireseptiä kiekkokatsomoon. Katso resepti HK:n Lihakoulusta.

Katso lisää reseptejä alta ja poimi parhaat naposteltavat kisakatsomoon. Maistuisiko vaikkapa tuhdiksi tuunattu hodari tai mehevä burgeri?

Lätkäfanin hodarit

Kiekkokatsomon makkaraperunat

Makkarabaarin nakkimuki

Makkarabaarin suosikit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.