Murean rapea HK Viljaporsaan Flatbone

HK Viljaporsaan marinoitu Flatbone vaatii grillaajaltaan vähemmän kärsivällisyyttä kuin ribsit. Flatbone valmistuu ribsejä nopeammin ja palkitsee tekijänsä erittäin murealla, rapealla ja maukkaalla nautinnolla. 

HK Viljaporsaan marinoitu Flatbone on valmistettu suomalaisesta porsaanlihasta. Flatbone on luurivi porsaan ulko- ja sisäfileen vierestä – siinä oleva liha on täyttä fileetä. 

Marinadissa maistuva chili, paprika, sipuli ja valkosipuli. Marinadi on maustanut lihan hitaasti, joten täyteläistä makua riittää jokaiselle puraisulle. Isosta 600 g painoisesta pakkauksesta riittää nautiskeltavaa myös hieman suuremmalle joukolle. Tuote on laktoositon ja gluteeniton. Lue tarkemmat tuotetiedot HK:n sivuilta.

Näin onnistut

Muista ottaa liha huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen valmistusta. Kypsennä lihaa grillissä kohtuullisella lämmöllä noin 10-15 minuutin ajan kunnes lihan pinta on reilusti ruskea. Uunissa liha kypsyy uunipellillä 150 °C noin 40 minuutissa. 

Tarjoa grillattujen vihannesten kera

Tarjoa grillattu Flatbone kesän vihannesten kanssa. Valmista grillissä vaikkapa grillattu vesimeloni sekä halloumisalaattia tai kokkaa lihan seuraksi täyteläinen seesamihummus ja rapeaksi grillattu kukkakaalisalaatti.

Nälkäisemmille kesävieraille Flank steak maistuu myös ruokaisan patongin välissä, katso resepti HK:n sivuilta.

Maukkain juhannusherkku

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kesän hitti: kukkakaalisalaattia grillistä Tomi Björckin tyyliin

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.