Pirkka broilereissa riittää valikoimaa grilliin

Pirkka broilerivalikoimissa on runsas joukko grilliin sopivaa herkkuja. Kypsennä grillissä vaikkapa Pirkka broilerin ohutleikkeitä, fileepihvejä, sisäfilettä sekä kokonaista maustettua uunibroileria.

Pirkka pintamaustettu uunibroileri n. 1,4 kgPirkka_uunibroileri

Pirkka pintamaustettu uunibroileri antaa kotikokille monia ruoanlaittomahdollisuuksia. Siitä valmistat niin uunissa kuin grillissäkin mehevältä maistuvan avatun rakuunabroilerin. Katso myös Mitä tänään syötäisiin? -ohjelmasta tutun Alex Nurmen vinkit kokonaisen broilerin maustamiseen ja grillaamiseen - onnistut varmasti!

Pirkka uunibroileri on HKScan Finlandin suomalaisesta broilerista valmistama tuote. 

Pirkka broilerin fileepihvi 500 g

Broilerin_fileepihvit

Pirkka broilerin fileepihvi on kotimaisesta broilerinlihasta valmistettu pihvi. Pihvit sopivat sellaisenaan valmistettavaksi tai ne voi maustaa oman makunsa mukaan. Fileepihveistä valmistat grillissä vaikkapa maistuvat texmex-kanahampurilaiset.

Pirkka broilerin fileepihvi on suomalaisesta broilerin fileesta valmistettu HKScan Finlandin tuote, pakkaus sisältää kolme pihviä. 

Pirkka broilerin ohutleike 

Broilerin_ohutleikePirkka broilerin ohutleike on hyvä valinta grillaukseen ja pannulla paistettavaksi. Valikoimiin kuuluu niin maustamaton ohutleike 340 g pakkauksessa kuin hunajamarinoitu ohutleike 420 g pakkauksessa. Ohutleikkeestä valmistat vaikkapa grillattua broileria mansikkasalsan kera. Broilerin kanssa maistuvat myös pistaasipesto ja grillikasvikset.

Pirkka broilerin ohutleike on Atrian suomalaisesta broilerin fileestä valmistama tuote.  

Pirkka broilerin sisäfilee 500 g

BroilerinsisafileePirkka broilerin sisäfilee on helppokäyttöinen pannulla tai grillissä paistettavaksi. Saatavilla on 500 g painoiset pakkaukset miedosti suolattua broilerin sisäfileetä ja pintamaustettua broilerin sisäfileetä. Tarjoa esimerkiksi sitruunaisten uunijuuresten kanssa tai grillatussa broileri-persikkasalaatissa.  

Tuotteet on valmistettu suomalaisesta broilerin sisäfileestä. Valmistaja HK Scan Finland Oy. 

 

Katso vinkit broilerin valmistukseen

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.
Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.