Pirkka salsiccia raakamakkarassa on Italian makuja

Raakamakkara on nimensä mukaisesti raakaa eli se vaatii kypsennystä. Italialaisittain maustettu Pirkka salsiccia raakamakkara sopii monenlaiseen ruoanlaittoon.

Perinteinen grillimakkara on tuttu suosikki suomalaisten grillissä. Yhä useampi uskaltautuu kuitenkin kokeilemaan raakamakkaran grillausta. Pirkka salsiccia raakamakkaran voi kypsentää paistinpannun ja uunin lisäksi myös grillissä. 

Pirkka salsiccia raakamakkara on valmistettu Suomessa ja sillä on Hyvää Suomesta -joutsenlippumerkki. Tuotteen valmistaja on Yrjö Wigren Oy. Lue tarkemmat tuotetiedot täältä.

Grillaa raakamakkaraa

Raakamakkara kannattaa grillata epäsuorasti ja käännellä makkaraa säännöllisesti kypsennyksen aikana. Raakamakkara kyspyy grillissä noin 15 minuutissa.

Raakamakkaraa voi myös esikypsentää keittämällä tai höyryttämällä. Kypsennys kannattaa tällöin viimeistellä grillissä.

Raakamakkara kruunaa kesäsalaatin

Tarjoa Pirkka salsiccia raakamakkara vaikkapa salaatin, perunoiden tai kasvisten kera. Kesäinen toscanalainen leipäsalaatti eli panzanellasalaatti sopii raakamakkaran kaveriksi. Ruokaisampi ateria syntyy raakamakkaran, yrttisen tomaattimurskan ja tuoreen basilikan maustamasta pastakastikkeesta.

Kokeile raakamakkaraa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.