Halloween-juhlat - katso 5 vinkkiä

Halloween on loppusyksyn hurjin juhla. Katso alta viisi vinkkiä onnistuneiden Halloween juhlien järjestämiseen.

1. Leivo Halloweenleivonnaiset valmiiksi 

Ota lapset mukaan kummituskartanon keittiöön – juhlafiilis alkaa kasvaa jo valmisteluista. Juhliin voi valmistautua myös etukäteen. Porrasta valmisteluja useammalle päivälle, valmista ja pakasta suolaiset halloweenin herkut tai pienennä työmäärää hyödyntämällä puolivalmisteita Halloweenin pikkupurtavissa.

2. Karmiva halloweenkattaus

Kata pöytään mustaa ja oranssia. Piilota pöytään pieniä valkoisia aaveita, tee villalangasta hämähäkinverkkoja ja värjää vanhasta lakanasta musta pöytäliina.

3. Hurjat Halloweenasut

Mitä päälle? Halloween on armelias juhla – kekseliäisyys ratkaisee enemmän kuin se, miten paljon voit panostaa rahallisesti asuusi. Ole mikä vaan, mihin löydät ainekset omasta vaatekaapistasi. Kokeile myös hauskan Halloweennaamarin askartelua

4. Halloweenkoristeet

Kurpitsa sopii niin Halloweenin ruokapöytään kuin koristeeksi. Valmista vaikkapa kurpitsalyhty Halloween juhliin. Tärkein asia halloween-koristeluissa onkin juuri valaistuksen himmentäminen. Viritä valaistus turvallisesti kohdevalaisimien tai huolellisesti sijoitettujen kynttilöiden ja lyhtyjen varaan.

5. Halloweenjuhlien ohjelma

Keksi juhliisi muutama ohjelmakohokohta, joilla nostatat tunnelmaa. Se voi olla vaikka juhlien karmeimman asun valinta tai taskulamppuhippa.

Halloweenin parhaat kurpitsavinkit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Hurjimmat asut ja ohjelmanumerot

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.