Halloween-juhlien reseptit ja ruokavinkit

Halloween on kummitusten, haamujen ja noitien juhlapäivä. Sitä vietetään Yhdysvalloissa lokakuun viimeisenä päivänä, Suomessa usein pyhäinpäivän viikonloppuna.

Tältä sivulta löydät kaikki tarvittavat reseptit ja ruokavinkit kammottavan herkullisiin halloween-juhliisi. Ainekset maistuviin resepteihin löydät lähimmästä K-ruokakaupastasi.

Halloween-ruokia

Kurpitsasta ja erityisesti kurpitsalyhdystä on tullut halloweenin symboli. Kemujen teemavärit ovat musta ja oranssi, joita voi käyttää johtolankoina myös tarjoiltavien suunnittelussa. Oranssi kurpitsanmallinen halloweenkakku tai mustaksi kuorrutettu halloween-kakku kruunaavat juhlatarjoilut. Ruokien ulkoasussa kannattaa panostaa myös muotoiluun – mitä karmivampia hahmoja ja ideoita, sitä parempi.

Halloween näkyy myös kattauksessa. Katso edulliset vinkit halloweenin koristeisiin Peggyn blogista: viilennä juomat kurpitsa-coolerissa ja verhoa pöydät ja tuolit mustaan, paikkakortteina toimivat pienet kuppikakkuhaamut.

Reseptejä halloweeniin

Halloween-juhlien tarjoiltavat on hyvä rakentaa sormiruoiksi varsinkin, jos osa vieraista on lapsia. Vai olisivatko kekkerisi sittenkin nyyttärit? Jospa jokainen toisikin tullessaan tarjolle jotain kamalaa pöytään?

Kokkaa halloweeniksi vaikkapa karmeat jälkiruoka-monsterit, hurja hämähakkikakku, hirvittävät hämähäkkikeksit tai makean näköiset ja makuiset vaahtokarkkimadot. Helppotekoiset mutta herkullisen hauskat haamubanaanit kummittelevat tiensä kaikkien halloween-herkuksi ja liiteleviä lepakkokeksejä ei uskalla vastustaa. Kurkun kostukkeeksi sopii mikäpä muukaan kuin myrkyn vihreä halloween-booli.

Halloween on kurpitsan sesonkia

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kauhistus, mitä herkkuja!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.