Säännöt

Arkiruokahaaste

Järjestäjän tiedot:
Ruokakesko Oy
Satamakatu 3
00160 Helsinki

Kilpailuaika ja osallistuminen:
Arkiruokahaaste -kilpailuun voi osallistua 31.7.-2.9.2015 välisenä aikana lataamalla Instagramiin tai Twitteriin itse otetun kuvan ja lisäämällä siihen tunnisteeksi Instagramissa #helpompiarki ja @pirkka_kokkaa ja Twitterissa #helpompiarki ja @PirkkaFi. Kuvan voi myös ladata suoraan k-ruoka.fi/arkiruokahaaste -sivulle. Osallistua voit niin monta kertaa kuin haluat.

K-ruoka.fin raati valitsee ladattujen kuvien joukosta 11 voittajaa 4.9.2015 kuvien ja vinkkien ulkoasun ja laadun perusteella. Voittajat ilmoitamme K-ruoka-sivuilla, @pirkka_kokkaa -Instagram-sivulla sekä @PirkkaFI:n Twitter-tilillä. Voittajien nimet voidaan julkaista myös mainonnassa esim. K-ruoka-verkkosivuilla, asiakassähkösuorassa ja järjestäjän Facebook-kanavissa. 

Palkinnot:
1 kpl K-ruokakauppojen lahjakortteja sekä 1 kpl Hackman Rotisser paistokasari 26cm teräskannella. Lahjakortin arvo 100 EUR ja kasarin arvo 105 EUR.
10 kpl HK:n ruskeita kankaisia keittiöessuja. Yhden palkinnon arvo 15 EUR.

Palkintojen yhteenlaskettu arvo on 355 EUR.

Kilpailun säännöistä ja niiden noudattamisesta:
Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan sääntöjä sekä järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Kilpailun järjestäjä maksaa arpajaisveron. Tämä kilpailu ei ole Instagramin, Twitterin, Pinterestin tai Facebookin tukema tai hallinnoima. Kilpailun sääntöjen lisäksi järjestäjä ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagram-, Twitter-, Pinterest- ja Facebook-palveluja koskevia sääntöjä.

Järjestäjä ja muut Kesko-konserniin kuuluvat yhtiöt voivat julkaista kilpailuun lähetettyjä kuvia markkinointikanavissaan ilman erillistä korvausta.