Isänpäivälounas

Isänpäivänä tärkeintä on yhdessäolo perheen kesken. Siksi isänpäivälounas on hyvä olla pienellä vaivalla ja melko nopeasti valmistettava ruoka. Katso helpot vinkit isänpäivälounaan valmistukseen.

Italiaa rakastavalle isälle

Onko lasagne isän suurinta herkkua? Juustoinen broilerilasagne on uusi versio tutusta pastaherkusta, mutta maistuu varmasti niin isälle kuin lapsille. Lasagne valmistuu pienellä vaivalla: valmis juustokastike ja tomaattikastike auttavat oikaisemaan ja valmis ruoka on pöydässä noin tunnissa.

Rosvopaisti syntyy lähes itsestään

Rosvopaisti valmistuu kaupunkilaisittain uunissa. Pakastettu lampaanpaisti vaatii hieman esivalmisteluja, jotka voi tosin hoitaa jo isänpäivää edeltävinä päivinä. Isänpäivän aamupäivänä laita paisti uuniin ja kodin täyttää muutamassa tunnissa herkullinen tuoksu. Rosvopaisti on valmiina lounasaikaan mennessä. 

Lettuja lounaaksi koko perheen voimin

Lettujen paisto on hauskaa puuhaa - ja niiden syöminen vielä hauskempaa. Mikä parasta, letut ovat todella nopea vaihtoehto isänpäivälounaaksi. Oikaise valmiilla Pirkka ohukaistaikinalla tai valmista oma. Mehevyyttä lettutaikinaan tuovat raastetut juurekset. Juureslettujen kanssa maistuu kinkku-kermaviilikastike.

Helppoa ja herkullista isänpäiväksi

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.