Yllätä isä herkullisella isänpäivän aamiaisella

Vaikka isällä olisi jo kaikkea, hänellä ei kuitenkaan koskaan ole liikaa yhteisiä ja maukkaita hetkiä koko perheen kesken. Lasten rakkaudella isälleen valmistamat aamiaisherkut tuovat koko porukalle hyvän mielen.

Suolaiset muffinit isänpäivän aamiaiseksi 

Pekonia tai saunapalvikinkkua ja maustekurkkua muffineissa, nam! Isä tykkää varmasti. Tämän lisäksi suolaiset muffinit on helppo valmistaa lasten kanssa. Kokeile myös suolaisia pekonimuffinsseja.

Suolaisten muffinien taikina syntyy näppärästi sekoittaen yhteen sulatettu margariini, kananmunat, kermaviili sekä saunapalvikinkku ja maustekurkkuviipaleet. Kun taikinaan on vielä lisätty vehnäjauhot ja leivinjauhe ja kaikki on sekoitettu yhteen, voi taikinan jakaa muffinivuokiin. Ripottele päälle vielä juustoraastetta ja pizzamaustetta ennen uuniin laittamista. Suurimman osan vaiheista voit tehdä yhdessä pientenkin lasten kanssa!

Aamupala isälle tähdenlennon ja sydämen muodossa

Aamuiset tähdenlennot syöksähtelevät lautaselta suoraan suun ja vatsan kautta isän sydämeen. Tähdenmuotoiset köyhät ritarit valmistuvat helposti lasten kanssa yhdessä. Anna lasten painella piparimuotilla paahtoleivästä tai pullapitkosta tähdenmallisia paloja, ja paistakaa ne köyhien ritareiden tavoin. Tähdistä syntyy lautasella oikea taideteos! Ripaus raastettua appelsiininkuorta viimeistelee lentotähtiasetelman. Tähdet saa lentämään sipaisemalla tähtien perään pyrstöt aprikoosihillosta ja kermavaahdosta.

Isän sydämen sulattaa viimeistään lasten sydämen muotoisella muotilla paistama sydämenmuotoinen munakas.

Isänpäivän perheaamiainen sängyssä

Suolaisten muffineiden sekä herkullisten tähdenlentojen lisäksi isänpäivän aamiaisella isälle maistuu höyryävä kahvikupponen sekä tuoremehu, hedelmät ja esimerkiksi maukas munakokkeli.

Kattakaa herkut kauniisti tarjottimille, laittakaa ruusu maljakkoon ja asettakaa vielä isälle taiteillut onnittelukortit nojaamaan kahvikuppiin. Isänpäivän yllätysaamiainen on valmis toimitettavaksi nukkuvalle isälle sänkyyn, ehkä pienen lurituksen ja naurahdusten saattelemana. Herkutelkaa sängyssä tai vaikka makuuhuoneen lattialla pehmeisiin tyynyihin nojaillen.

Parasta tässä on se, että isä saa perheen kainaloonsa ja herkkuja eteensä – kaiken tämän ihan yhtä aikaa.

Muista! Isänpäivä 9.11.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Vinkkejä isänpäivään

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Iskä tykkää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.