Helppo joulukattaus - kauneimmat lautasliinat

Unohda monimutkaiset taitteluohjeet ja kata rennosti. Kauniisti kuvioitujen paperisten lautasliinojen kuosit pääsevät parhaiten esille, kun asettelet ne pöytään sellaisenaan tai simppelisti taiteltuina. Valitse joulusi väri ja tyyli!

Valkoinen joulu

Kulta ja valkoinen ovat modernit mutta ajattomat jouluvärit. Neutraali väripari on helppo yhdistää valkoisiin tai värikkäisiin astioihin ja sisustukseen.

Lautasliina valkoinen

Ylärivi: Ananas / Kristina ja Maija Isola, Marimekko, Unikko /Kristina ja Maija Isola, Marimekko, Pirkka lautasliina. Alarivi: Pirkka lautasliina, Aronia / Sami Vulli, Finlayson/ Elsa Vilen, Havi

Sininen hetki

Sinisen ja ruskean eri sävyt luovat kotoisan ja luonnollisen tunnelman. Jos kotoasi löytyy sinisiä tai valkoisia astioita, kokeile näitä lautasliinoja.

Lautasliina sininen

Ylärivi: Oksat / Vallila, Duni, Erja Hirvi / Samuji, Havi, Lumimarja / Erja Hirvi, Marimekko. Alarivi: Unikko /Maija ja Kristina Isola, Marimekko, Lumimarja / Erja Hirvi, Marimekko, Erja Hirvi / Samuji, Havi.

Perinteisesti punainen

Punainen on joulun kestosuosikki, ja se on helppo yhdistää moneen sävyyn. Punainen + valkoinen = nuorekas ja raikas, punainen + vihreä = perinteinen, punainen + musta = dramaattinen.

Lautasliina punainen

Ylärivi: Onni / Arja Mattila, Finlayson, Pihla/Vallila, Duni, Aronia / Sami Vulli, Finlayson. Alarivi: Ananas /Maija ja Kristina Isola, Pirkka lautasliina, Pasi Kärkkäinen / Samuji, Havi.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.