10 pikkusuolaista kevääseen

Juhlat edessä ja ideat lopussa? Poimi juhlapöytään kevään kymmenen houkuttelevinta cocktailpalasuosikkia.

Mozzarellatomaatit

Helppo ja hauska resepti ilahduttaa vieraiden näkö- ja makuaistia! Aseta tomaattiviipaleiden väliin mozzarellapaloja, keihästä rakennelma cocktail-tikulla ja tarjoile salaattipedillä.

Lohipastrami ja wasabikastike

Kalan ystävät arvostavat hienostunutta, japanilaishenkistä makupalaa. Resepti vaatii aavistuksen viitseliäisyyttä, sillä lohen annetaan graavautua jääkaapissa vuorokauden ajan.

Täytetyt minikrustadit

Nämä pikkuherkut toteutat nopeasti! Voit kattaa juhlapöytään krustadeja useilla eri täytteillä, kuten lihalla, kalalla tai kasviksilla.

Kevätwrapit

Kauniiseen paperiin ja nyöriin käärityt wrapit ovat juhlapöydän katseenvangitsijoita. Täytä kääröt keväisen raikkailla täytteillä.

Broileri-avokadosalaatti

Mitä olisi juhlapöytä ilman ruokaisaa salaattia? Broileri ja avokado muodostavat suussa sulavan ja tuhdin yhdistelmän, joka täyttää nälkäisimpienkin vieraiden vatsat.

Ohravatruskat ja poro-raejuustolevite

Vatruskat tuovat vanhemmalle juhlaväelle mieleistä, perinteistä pohjoista tunnelmaa. Niiden leipominen sopii erityisesti jauhopeukalolle.

Vuohenjuustoleivät ja balsamicosiirappi

Täyteläisen vuohenjuuston, raikkaan melonin ja kirpeän mansikan yhdistelmä vie kielen mennessään. Leipäset ovat lisäksi niin kauniita, että ne ylevöittävät kattauksen kuin kattauksen.

Vesimelonisalaatti

Juhlapöydän antimet ovat usein runsassuolaisia, joten vieraat saattavat himoita väliin jotain kevyttä ja raikasta.

Dippikasvikset ja sinihomejuusto-ananasdippi

Kaloreistaan tarkat vieraat ilahtuvat terveellisistä dippikasviksista. Myös isäntäväki pääsee helpolla vain pilkkomalla vihannekset ja sekoittamalla kastikkeen.

Pekoni-punasipulibruschetat

Suussa sulavien, lämpimien pekonibruschettojen leipä paistuu rapeaksi uunissa. Paista pekonit, valuta pois ylimääräinen rasva, kuullota sipulit ja kasaa päällyset leiville.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.