Kansainvälinen naistenpäivä 8.3.

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään 8.3. ympäri maailmaa. Tunnetusti naistenpäivänä on lupa hemmotella, tee se herkuttelun muodossa ja poimi parhaat ideat K-Koekeittiön resepteistä ja Pirkka-tuotteista.

Ihania makuja naistenpäivään

Muista naistenpäivänä äitiä, vaimoa, tyttöystävää, kaveria tai vaikkapa anoppia makeilla itse leivotuilla herkuilla. Klassisissa bebe-leivoksissa on monta työvaihetta, mutta lopputulos hurmaa takuuvarmaasti. Raikkaassa limetti-sitruunapiirakassa maistuu jo kevät. Täysjyvädigestivellä saat pohjasta täyteläisen viljaisan. Suklaan jystäville suosittelemme appelsiinin raikastamaa Fazerina-juustokakkua tai suloisia täytekeksejä. Perinteinen porkkanakakku saa uutta makua puolukasta ja valkosuklaahipuista. 

Raakakakku on trendikäs herkku, ja raikas mustaherukka-raakakakku maistuu yhdelle jos toisellekin. Erityisruokavaliota ei pidä unohtaa juhlapäivinäkään. Gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle voi leipoa pirteän appelsiini-sitruunakakun.

Herkkuja Pirkka-sarjasta

Pirkka-tuoteperheestä löydät valmiit herkut juhlapäivään. Naistenpäivän kunniaksi esimerkiksi Pirkka prinsessakakku tai Pirkka Parhaat gluteeniton sacherkakku ovat erinomaisia valintoja juhlapäivän kahvihetkeen. Työpaikan leidejä voit ilahduttaa vaikkapa suloisilla Pirkka minidonitseilla tai belgialaisesta suklaasta valmistetuilla Pirkka Parhaat konvehdeilla

Ruusut ja tulppaanit ilahduttavat 

Pirkka Reilun kaupan ruusut tulevat Reilun kaupan sertifioimalta kukkatilalta Keniasta.  Ruusut eivät siis ainoastaan ilahduta saajaansa, vaan vastuullisena valintana tuovat hyvän mielen myös antajalle. Keväinen Pirkka monivärinen tulpaanikimppu taas tulee K-kauppoihin Partaharjun puutarhalta.

Oikein hoidettuna leikkokukat ilahduttavat saajaansa pitkään. Tutustu Pirkka-kukkien hoito-ohjeisiin täällä.

Hyvää naistenpäivää!

Naistenpäivän herkkuja

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Pirkka-tuotteita naistenpäivään

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kukkia naistenpäiväksi

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.