Kesän herkullisimmat marjaleivonnaiset!

Kesäleipurilla jauhot pöllyävät, ja kesän tuoreet marjat päätyvät herkullisiin leivonnaisiin. Hyödynnä herukat, vadelmat, mansikat ja muut kesän marjat leivonnassa.

Vadelman kavereita ovat suklaa ja kinuski

Vadelma-kinuskitorttu on ihana makujen ja tekstuurien juhla. Pohjalla murea murotaikina, vadelmahilloa, pehmeä tuorejuusto-kinuskitäyte, lisää vadelmahilloa ja päällimmäisenä tuoreita vadelmia.

Sievät ja ihanan mehevät vadelma-suklaakuppikakut tekevät kesäisistä kahvikutsuista täydelliset. Haukatessa sisältä paljastuu kauniin punainen ja raikas vadelmasydän. Marenkikuorrutus viimeistelee nautinnon.

Herukoista muutakin kuin mehua

Kahvipöydän kaunotar on mustaherukka-valkosuklaajuustokakku. Valkosuklaa tasapainottaa mustaherukan kirpeyttä, ja ne muodostavat mainion makuparin.

Punaherukkakin sopii mainiosti juustokakun päälle, joko melbana, hillokkeena tai sellaisenaan.

Mustikka tykkää rukiista

Pellillinen makeaa mustikkapiirakkaa valmistuu nopeasti ja maistuu kaikille, vaikkapa vaniljajäätelön kanssa. Piirakkapohjaksi käy joko pulla- tai murotaikina.

Rukiinen mustikkapiirakka syntyy, kun korvaat pienen määrän vehnäjauhoja ruisjauhoilla tai valmistat pohjan kokonaan ruisjauhoista. Tai leivo vaikkapa perinteinen mustikkakukko!

Mitä ihmettä? Marjoja grillissä

Grilliaterian jälkiruoka, marja-kauragrillinyytit, syntyvät niin ikään grillissä.

Valmista mansikoista, mustikoista, herukoista, vadelmista ja muista puutarhamarjoista marjasalaatti, ripottele sekaan sokeria ja sekoita. Muotoile foliosta kuppeja ja lusikoi marjasalaattia niiden pohjalle. Sekoita kaurahiutaleista, sokerista ja sulasta voista kauramuru ja lisää marjasalaatin päälle. Nosta nyytit grilliin ja paista miedolla lämmöllä, kunnes marjat pehmenevät. Nauti lämpimänä kermavaahdon, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Katso reseptit marjaleivonnaisiin

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Suut makeaksi!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.