Kesän ihanin lettubaari

Helposti sisätiloissa ja ulkona valmistuvat letut ovat kesän monipuolisin herkku. Letut voi täyttää niin suolaisella kuin makeallakin täytteellä, ja maistuvat yhtä herkullisilta kylminä ja lämpiminä.

Täytä lettu makealla


Monipuoliset letut valmistuvat näppärästi niin kotiliedellä kuin ulkogrillissäkin. Suoraan pannulta suuhun valmistettavat letut kannattaa paistaa sitä mukaa kun syöjien lautaset tyhjenevät. Tarjoile makeat letut perinteiseen tyyliin marjaisan hillon tai itse tehdyn marjasoseen ja kermavaahdon kera. Lasten suosikkitäyte on tietenkin suussa sulava vaniljajäätelö.Makeimpien herkkusuiden letuille voi ripotella hienosokeria tai kaataa kinuski- tai suklaakastiketta. Terveellisempien lettujen ystävät vannovat hedelmäpalojen kuten mansikoiden, banaanien ja marjojen nimeen. Marjojen ja hedelmien kylkeen sopii myös sipaisu suklaa-pähkinälevitettä.

Kääri sisään suolaista

Koko perheen suosikkicrepe syntyy helpoiten voista, juustosta ja kinkusta. Twistiä klassikkoon saa sujauttamalla letun sisään mozzarellaa, basilikaa ja ohuita tomaattisiivuja. Rullaletun voi täyttää myös kreikkalaisella tsatsikilla ja fetalla tai kokeilla suolaisen ja makean yhdistelmää lisäämällä letun sisään tuorejuustoa, broileria, omenaa ja parmesaania. Lettujen kanssa maistuvat myös erilaiset tahnat ja dipit.

Hieman vaivannäköä vaatii suurista letuista rakennettu lettukakku, jonka voi täyttää joko suolaisilla tai makeilla täytteillä. Taatusti uuden makuelämyksen antaa lettukakku, jossa sipuli ja tuhti tuorejuusto yhdistyvät raikkaaseen okeriseenn iin. ja maistuvat ny otiliedellä kuin ulkogrillissäkin.Ne voi valmistaa myös myös kinuskiytteellä, ja maistuvat nrucolaanrucolaan ja kesäiseen nektariiniin. Lettubaarista ohjelmanumeroParhaimmillaan lettujen kanssa tarjolla on sekä suolaisia että makeita täytteitä. Tällä tavoin jokainen syöjä voi valita lettubaarista mieleisensä täytteet ja valmistaa itselleen mieluisimman suupalan.Kiireisempi kokki paistaa letut valmiiksi jo edellisenä iltana tai tarjoilee valmiina ostettuja räiskäleitä. Lettubaarista syntyy myös hauska ohjelmanumero, kun ruokailijoiden joukosta valitaan lopuksi lettunsa luovimmin täyttävä lettumestari!

Lettuinspiraatiota!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.
Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.