Kotitekoiset joulukaramellit

Itse tehdyt joulukaramellit sopivat lahjaksi ja ovat maukas lisä joulupöytään. Nappaa talteen makeimmat karkkivinkit!

Suussa sulavat toffeet

Ihanan pehmeät toffeet vievät kielen mennessään! Variaatioita tästä herkusta löytyy joka makuun. Toffeepaloista saa myös hauskan muotoisia erilaisilla kuvio- tai piparkakkumuoteilla.

Perinteiset toffeet valmistuvat nopeasti ja ovat varmasti kaikkien mieleen. Suklaisempien makupalojen ystäville puolestaan sopivat kaakaotoffeet, jotka saa helposti kääräistyä sellofaaniin pieniksi karamelleiksi.

Yllätä nautiskelijat täyteläisellä karpalo-mantelitoffeella tai Fransun kermatoffeella. Toffeen pinnalle ripotellut riisimurot saavat aikaan täydellisen rapean ja pehmeän yhdistelmän. Valmiit herkkupalat voi asetella kauniiseen peltirasiaan tai lasipurkkiin, ja joulun maukkain lahjapaketti on valmis.

Täydelliset tryffelit

Tryffelit ovat ylellisiä herkkuja, jotka saa vaivatta toteutettua kotonakin. Nämä makeiset sopivat vaativampaankin makuun.

Vadelmatryffelit ovat loistava jälkiruokaidea kahvin kera nautittavaksi – täyteläinen tummasuklaa ja raikas vadelma sulautuvat ihanasti yhteen.
Hedelmäiset appelsiinitryffelit puolestaan saavat makua sitruslikööristä, kardemummasta ja valkosuklaasta.

Tryffelitaikina kannattaa jakaa karamelli- tai muffinivuokiin, jolloin makeiset saa helposti kannettua pöytään tai pakattua lahjaksi.

Hedelmäiset jouluherkut

Myös kuivatuista hedelmistä valmistuu maukkaita herkkupaloja joulupöytään. Kokeile esimerkiksi viikunasuklaakonvehteja tai taateliraakamakeisia, joista saa ihanan joululahjan kokoamalla ne konvehtirasiaan.

Hyödynnä joulun herkkulahjojen paketoinnissa kauniisti kuvioituja lahjapapereita ja koristenauhoja, sellofaania sekä erilaisia pahvi-, pelti- ja korurasioita.

 

Lisää ihania karkkireseptejä jaideoita itse tehtyihin joululahjoihin löydät täältä.

Joulupöydän leivonnaiset

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Jouluherkut valmistuvat Pirkka-tuotteilla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Joululahjaideoita

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.