Uusia ideoita grilliin

Tirisevätkö samat pihvit ja herkkusienet grillissäsi kesästä toiseen? Kaipaatko uusia haasteita tai haluatko yllättää vieraasi uusin grilliherkuin?

Pizza kypsyy grillin lämmössä

Rapeapohjainen pizza syntyy myös grillin lämmössä. Kuumenna pizzakivi ja kasaa kohotetun, ohueksi kaulitun taikinan päälle mielitäytteitäsi. Hyödynnä rohkeasti myös kauden satoa: suikaloi pizzan päälle esimerkiksi kesäkurpitsaa tai kypsennettyjä uusia perunoita. Myös vehnätortillat sekä ohuet rieskat sopivat pizzapohjiksi.

Meksikolaismakuja grillistä

Quesadillat, eli juustolla täytetyt tortillaletut, valmistuvat grillissä pienellä vaivalla. Sujauta halutessasi tortillalettujen väliin myös kypsennettyä jauhelihaa tai broileria sekä Pirkka salsa mexicana -meksikolaiskastiketta.

Kuumat tacokoirat grillistä

Tacodogit eli kuumat tacokoirat ovat hauska grilliherkku, joka villitsee niin vanhat kuin nuoremmat grilliruoan ystävät. Kääräise grillattu nakki maissitortillan tai Pirkka tacokuoren sisään ja sujauta herkku hetkeksi grillin lämpöön. Viimeistele tacokoira Pirkka meksikolaiskastikkeilla, avokadosuikaleilla sekä korianterisilpulla.

Grillissä valmistuu myös jälkiruoka

Myös jälkiruoka valmistuu kätevästi grillin lämmössä. Sujauta hedelmäpaloja vartaaseen tai kääräise mielihedelmäsi folionyyttiin. Päärynä ja ananas kestävät hyvin grillin kuumuutta ja sopivat erinomaisesti vartaassa paistettaviksi.

Mansikka ja vaahtokarkki nauttivat grillin lämmöstä

Makea kesäherkku syntyy sujauttamalla varrastikkuun vuorotellen vaahtokarkkeja sekä tuoreita mansikoita. Tarjoa kevyesti paahdetut mansikka-vaahtokarkkitikut vaniljajäätelön kanssa!

Sujauta juustokiekko grilliinHerkullinen grillijälkiruoka syntyy myös kokonaisesta brie- tai valkohomejuustosta. Aseta juustokiekko kuumuutta kestävään astiaan tai grillausalustan päälle. Koristele sopivasti sulanut briejuusto tuoreilla mansikoilla ja tarjoa herkku tuoreen leivän kera kesäillan jälkiruokana.

Helppo jälkiruokaherkku grillistä

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Valmiina grillikauteen!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.