Ala kotikriitikoksi!

Mainioita arjen perustuotteita tarjoava edullinen K-Menu-tuoteperhe kehittyy käyttäjien palautteen perusteella.

Arvostele ja anna palautetta

Ei hassumpaa! Saat arvostella ja antaa palautetta uudesta tuotesarjasta, ja sen valikoima kehittyy annetun palautteen mukaan. Tämä on todellisuutta uudessa K-Menu-tuotesarjassa, joka pikkuhiljaa ilmestyy K-ruokakauppojen hyllyille.Uudesta K-Menu-sarjasta on lupa löytää paljon hyvälaatuisia arjen perustuotteita edulliseen hintaan.

K-Menu-tuotesarjaa voikin oikeutetusti kutsua kaikille tutun Pirkka-sarjan uudeksi pikkusisareksi, onhan Pirkan lanseerauksesta vierähtänyt jo 28 vuotta. Kaikkien K-kaupan omien tuoteperheiden laatu tutkitaan ja varmistetaan Ruokakeskon tuotetutkimuksessa, jossa tuotteiden laatua seurataan myös jatkuvasti.

K-Menu-tuoteperhe laajenee

Tämän kevään aikana K-kauppoihin tulee noin 20–30 K-Menu-tuotetta ja tuotteiden määrää kasvatetaan tasaisesti. Tavoitteena on laajentaa valikoimaa useaan sataan tuotteeseen.

Uusi tuoteperhe rakentuu jokaisen arkeen sopivista perustuotteista, esimerkiksi tuorelihoista, lihajalosteista, makaroneista, mehuista, pakasteista ja säilykkeistä. Painopiste on peruselintarvikkeissa, eli niissä tuotteissa, joissa hinnalla on kuluttajille eniten merkitystä. K-kauppojen K-Menu-valikoima elää kotikriitikkojen palautteen mukaan, mutta pitää aina huolen, että pieni hinta on katettu. K-Menun tunnistaa raikkaista pakkauksista ja leikkisästä K-kirjaimesta.

K-Menu-tuotteet löytyvät kattavasti K-citymarketien ja K-supermarketien hyllyiltä sekä hieman suppeammin K-marketien ja K-extrojen valikoimista. Jos oman K-kauppasi valikoimista ei löydy jotakin tiettyä K-Menu-tuotetta, esitä toiveesi omalle kauppiaallesi.

Osallistu K-Menu-tuoteperheen kehittämiseen kertomalla arviosi tuotteista osoitteessa: www.k-menu.fi