Auto laturiin ja ostoksille

Keskiviikko 19.07.2017 - klo 12.40

Sähkö- tai hybridiauton omistajat voivat nyt ladata autonsa samalla, kun käyvät ostoksilla K-kaupassa. Auton lataus onnistuu etäluettavalla K-Plussa-kortilla tai mobiilikortilla ja on asiakkaalle maksutonta. 

Latauspisteiden rakentamista jatketaan edelleen. Tavoitteena on seuraavien vuosien aikana asentaa sähköauton latauspisteet kaikille Neste K -asemille. K-Citymarketien parkkipaikoille rakennetaan vuosittain 10–15 uutta latausasemaa. Keskon yhteistyökumppani latausjärjestelmän toteuttamisessa on Plugit Finland Oy. Latauspisteet merkitään näkyvästi, jotta ne on helppo löytää parkkipaikka-alueelta. 

Latauspisteet löydät täältä

Turku
K-Citymarket Kupittaa
K-Citymarket Länsikeskus 

Tampere
K-Citymarket Turtola
K-Citymarket Lielahti
Neste K -liikenneasema, Teiskontie

Vantaa
K-Citymarket Tammisto 
K-Citymarket Koivukylä

Espoo
K-Rauta Merituuli

Kerava
K-Citymarket Kerava 

Tuusula
K-supermarket Hyrylä 

Sipoo
Neste K Sipoonlahti

Lahti
K-Citymarket Karisma 

Riihimäki
K-Citymarket Riihimäki

Mäntsälä
K-Citymarket Mäntsälä 
Neste K Mäntsälä

Salo
K-Citymarket Salo

Sastamala
K-Citymarket Sastamala

Orimattila
Neste K Tuuliharja

Kuopio
K-Citymarket Kolmisoppi
K-Citymarket Päiväranta

Oulu
K-Citymarket Kaakkuri 

Jyväskylä
Neste K Kirri

Kempele
Neste K Kempele Ouluntulli

K-kauppojen parkkipaikoille tulevilla latauspisteillä on mahdollista ja turvallista ladata kaikentyyppiset ladattavat ajoneuvot. Latauslaiteessa on lataustavan 3 ja tyypin 2 mukainen pistorasia, johon oman ajoneuvon latauskaapeli kytketään.

"Laturissa ajoneuvojen latausajat vaihtelevat jonkin verran, mikä johtuu autojen kyvystä vastaanottaa virtaa. Latauslaitteet antavat maksimissaan 3 x 32A, joka tarkoittaa, että parhaimmillaan autoon saadaan ladattua tunnissa lähes 100 kilometriä lisää ajomatkaa", talotekniikkapäällikkö Jari Suuronen kertoo.

Asiakaspalvelua ja ympäristöystävällisiä valintoja

"Haluamme tarjota hyvää palvelua ja auttaa asiakkaitamme tekemään valintoja ympäristön hyväksi. K-ryhmä tekee pitkäjänteistä vastuullisuustyötä, jonka yhtenä keskeisenä teemana on ilmastonmuutoksen hillintä ja päästöjen vähentäminen", sanoo Keskon vastuullisuusjohtaja Matti Kalervo.

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

K-Ruoka-mobiilisovellus

Mobiilisovellus