Joulupadat ilmestyvät katukuvaan — K-kaupat pääyhteistyökumppanina

Perjantai 16.12.2016 - klo 13.35

K-ruokakaupat ja Kesko ovat myös tänä jouluna mukana tukemassa Pelastusarmeijan Joulupata-keräystä. Saaduilla varoilla tuetaan avuntarvitsijoita ja hankitaan esimerkiksi lahjakortteja K-ryhmän kauppoihin. Tänä vuonna Joulupataan voi lahjoittaa myös MobilePaylla.  

Pelastusarmeijan Joulupata-keräys täyttää Suomessa tänä jouluna 110 vuotta. Joulupadat näkyvät katukuvassa 15.12.-23.12. Joulupadasta saatavat varat jaetaan ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähäosaisille lapsiperheille ja muille vähävaraisille ja syrjäytymisvaarassa oleville ihmisille Pelastusarmeijan toimipisteissä eri puolella Suomea. 

Keräys on paikallinen eli paikkakunnalla kerätyt varat käytetään saman paikkakunnan ihmisten avustamiseen. Internetkeräyksen tuotto jaetaan tarpeen mukaan kaikkialle Suomeen. Pelastusarmeija jakaa osan keräyksellä saaduista varoista avustuskohteille esimerkiksi K-kauppojen lahjakortteina. Pelastusarmeija järjestää lisäksi leirejä ja säännöllistä tukitoimintaa niin jouluna kuin pitkään joulun jälkeenkin.

K-ryhmä on myös mukana "Pelastuspakkaus"-tarvikepaketin kokoamisessa. Pelastuspakkaus sisältää valikoiman Pirkka-tuotteita: shampoon ja hammasharjan sekä elintarvikkeita, joita on helppo säilyttää ja käyttää. Pakkauksia jaetaan apua tarvitseville.

Lahjoita keräykseen kauppareissulla

Joulupadat ovat tänä vuonna näkyvästi esillä K-ruokakauppojen yhteydessä. Kaupoista löytyy sekä perinteisiä joulupatoja että miehittämättömiä joulupatoja, jotka sijaitsevat kaupan infopisteiden yhteydessä. Varmimmin Joulupata löytyy K-citymarketeista. Katso patojen tarkat sijainnit Joulupata-sivulta

Keskon viestintäjohtaja Merja Haverisen mukaan Pelastusarmeijan joulupadat ovat arvokas perinne myös K-kaupoissa.

Joulupata

- Joulupataan on helppo osallistua samalla, kun käy kaupassa. Toisistamme huolehtiminen ja välittäminen ovat joulupatojen ja patavahtien myötä luontevasti mukana kaupan joulussa ja asiakkaiden jouluvalmisteluissa.

- Joulupata-keräyksestä on muodostunut monelle suomalaiselle luonteva ja luotettava tapa auttaa lähimmäisiä. Myös Keskolle ja K-kaupoille on tärkeää olla jälleen tänä jouluna tukemassa Joulupata-keräyksen myötä niitä, jotka apua kipeimmin tarvitsevat, sanoo Keskon henkilöstö- ja sidosryhmäsuhdejohtaja Matti Mettälä.

Joulupadan internetkeräys on käynnissä www.joulupata.fi-sivuilla 1.11.-31.12. Lue sivuilta lisää myös MobilePay-lahjoiuksesta.

Joulu on jo ovella

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.
Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.