K-kauppias sinua varten

Perjantai 21.03.2014 - klo 10.07

Kaipailetko lempituotettasi K-kauppasi hyllylle tai haluaisitko vain rupatella hetken oman kauppiaasi kanssa? Ei hätää, K-kauppias on aina paikalla asiakkaitaan, siis juuri Sinua, varten.

Asiakaspalvelun liekki sydämessä

Paikallinen K-kauppias on joustavan palvelun ammattilainen, jolle sinun tarpeesi on sydämen asia. K-ruokakauppoja on yli 900, ja jokaisessa työskentelee motivoitunut ja asiakaspalvelusta nauttiva K-kauppias.

Kauppias on yrittäjä ja samalla paikallisen K-ruokakaupan toimitusjohtaja. Hän johtaa kaupassaan kaikkea toimintaa asiakkaiden palvelemisesta ja tuotevalikoiman kokoamisesta aina henkilökunnan johtamiseen ja tavarantoimittajien kanssa työskentelyyn.

K-citymarketeissa kaksi johtajaa työskentelee tiiviissä ja saumattomassa yhteistyössä: K-kauppias vastaa ruokakaupasta ja tavaratalojohtaja käyttötavarakaupasta.

Läsnä työntekijöidensä arjessa

K-ruokakaupoissa työn tekemiseen ja työsuhteisiin liittyvät päätökset tehdään joustavasti siellä, missä työkin on, työpaikalla. Kun työyhteisön johtaja on läsnä päivittäisessä arjessa, ei työasioista sopimiseen tarvita raskasta byrokratiaa.

K-kauppias on aidosti läsnä, hän tuntee kauppansa henkilökunnan ja vastaa siitä, että kaikilla on hyvä työpaikka sekä mielekkäitä tehtäviä.

K-kauppias johtaa esimerkillään

K-ruokakaupoissa vallitsee tekemisen meininki, ja jokainen K-kauppa on työpaikkana juuri oman työyhteisönsä näköinen. K-kaupan sielu syntyy asiakkaille tarjottavista elämyksistä ja kaupan oman väen ideoista.

K-kauppias johtaa kauppaansa omalla työllään. Lähes poikkeuksetta kauppiaat myös työskentelevät kaupoissaan ja tuntevat kaupan tehtävät aina kassan käyttämisestä kuormien purkamiseen ja hyllyjen täyttämiseen.

K-kauppiaaksi opitaankin ennen kaikkea tekemällä töitä ja olemalla läsnä.