K-ravintotaitajat – ruoan rautaiset ammattilaiset

Mikä kala sopii parhaiten sushiin? Entä milloin mandariinit ovat makeimmillaan? Kysy kaikki kysymyksesi K-ravintotaitajilta – he vastaavat.

Kysy meiltä ruoasta!

K-ruokakaupoista löytyy yli 560 ruoan rautaista ammattilaista, K-ravintotaitajaa. Ravitsemus ja ruokavaliot ovat heidän erityisosaamistaan – käänny siis heidän puoleensa seuraavalla kauppareissulla, jos jokin ruokaan liittyvä kysymys askarruttaa mieltäsi.

K-ravintotaitajille ovat tuttuja esimerkiksi erityisruokavaliot, ravintosuositukset, pakkausmerkinnät, eri maiden kulttuurit ja uskonnot sekä monipuolinen ja terveellinen ruokavalio.

K-hevimestarilla on hedelmät hallussa

Löydät K-ruokakaupoista eri ruoka-aineiden mestarit, kuten K-lihamestarit, K-kalamestarit ja K-hevimestarit. Kysy K-ravintotaitajilta tai kaupan muilta koulutetuilta ruoan ammattilaisilta vaikkapa uusia vinkkejä ruoanlaittoon.

Monella K-ruokakaupan työntekijällä on ravitsemusalan, kuten kokin tai keittiömestarin koulutus. Ammattitaitoa hiotaan niin sisäisissä kuin Mestarimyyjäkoulutuksissakin sekä K-instituutissa.

Hyvän olon tapahtumat

Oletko törmännyt hyvän olon tapahtumiin K-kaupoissa? Ne ovat K-ravintotaitajien käsialaa. Esimerkiksi Terveellinen aamiainen tai välipala -kierros yhdessä ravitsemusneuvojan kanssa on loistava mahdollisuus tutustua kotikauppasi valikoimaan syvällisemmin ja ajan kanssa.

K-ravintotaitajat järjestävät myös ruoanvalmistustapahtumia sekä tuote-esittelyjä muun muassa lapsiperheille sekä erityisruokavalioista ja elintarvikkeiden terveysvaikutuksista kiinnostuneille.

Haluaisitko sinä jonkin tietyn hyvän olon tapahtuman omaan K-kauppaasi? Ehdota sitä kauppiaallesi tai K-ravintotaitajalle!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.