K-ruokakaupat ja Hartwall Jaffa olivat mukana tukemassa uutta Lastensairaalaa

K-ruokakaupat ja Hartwall Jaffa olivat mukana tukemassa uutta Lastensairaalaa ja lahjoittivat 10 000 euroa Uusi Lastensairaala -hankkeelle.Lahjoitussumma kerättiin Hartwall Jaffan ja K-ruokakauppojen yhteisessä joulutervehdyskampanjassa joulukuussa 2013.

Hartwall Jaffan joulukuoro -tervehdyksen ystävänsä sähköpostiin lähettäneet osallistuivat samalla hyväntekeväisyyskeräykseen. Jokaisesta lähetetystä joulutervehdyksestä lahjoitettiin 15 senttiä uuden Lastensairaalan hyväksi.Jaffa

"Kiitos kaikille kuluttajille jotka osallistuivat kampanjaan, olitte mukana hyvällä asialla!", kannustaa Annika Sandell Hartwallilta.

K-ruokakaupat ja Hartwall halusivat jatkaa hyvän tekemistä kesälläkin. K-ruokakaupoissa oli kesällä kampanja, jossa jokaisesta Hartwall Jaffa Appelsiini 12-packista lahjoitetiin 25 senttiä uudelle Lastensairaalle.

Hartwall Jaffan ja K-ruokakauppojen pitkäjänteinen yhteistyö uuden Lastensairaalan hyväksi on luontevaa. Hartwall Jaffan ytimessä on onnellisten lapsuusmuistot ja ilo", kertoo Annika Sandell Hartwallilta.

Hartwall on Uuden Lastensairaalan ensimmäinen perustajalahjoittaja. Hartwall on sitoutunut tukemaan Lastensairaala-hanketta sen valmistumiseen saakka 2017. Lahjoitussumma on yhteensä miljoona euroa.