K-ruokakauppojen ja Koripalloliiton lapsia liikuttavalle yhteistyölle jatkoa

K-ruokakaupat ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet monivuotisen jatkon vuonna 2015 käynnistyneelle yhteistyösopimukselleen. Yhteistyösopimus keskittyy lasten liikuttamiseen. Yhteistyön avulla on tarjottu liikunnanriemua jo lähes 35.000 lapselle ympäri Suomea.

Liikunnan riemua

Koripalloliiton ja K-ruokakauppojen ensimmäinen yhteistyövuosi oli toimintaa täynnä paikallisten K-kauppiaiden avustuksella. Pirkka Street Basket -katukoristapahtumat ja Pirkka Pikkusudet -korisriehat ovat tarjonneet ”vuoden hauskimman koulupäivän” yli 20 paikkakunnalla alakoululaisille. Lähes 50 paikkakunnalla on käynnistynyt koripalloseurojen toimesta Pikkusudet-koriskoulu, jonka parissa tarjotaan tällä hetkellä 2200 lapselle säännöllistä liikuntaa.
 
- Olemme Koripalloliiton kanssa päässeet vaikuttamaan ruohonjuuritasolle ja liikuttamaan tuhansia lapsia ja nuoria. On hienoa, että pystymme auttamaan kouluja lasten liikkumiseen innostamisessa, kun koulujen resurssit näinä aikoina ovat tiukilla. Yhdessä Koripalloliiton kanssa olemme tekemässä jotain isoa ja vaikuttavaa. Siksi on hienoa päästä jatkamaan hyvää yhteistyötä, kommentoi Keskon päivittäistavarakaupan Tavarakauppa-yksikön johtaja Ari Akseli.
 
Avausvuoden ehdottomiin kohokohtiin lukeutui myös elo-syyskuussa mediat vallannut Sudennälkä-mainoskampanja, jonka tähtinä toimivat maajoukkuekoripalloilijat Sasu Salin ja Krista Gross. Sudennälkä-kampanjalla kannustettiin myös liikuntapaikkojen kunnostamiseen Pirkan tarjotessa talkooeväät.
 
- K-kauppojen kanssa tehty yhteistyö on ollut meille kohokohtia täynnä. On upeaa jakaa sama arvopohja näin vahvasti ja yhdessä edistää lasten liikkumista lähellä kotia, tutun turvallisessa kouluympäristössä. Pitkäjänteinen jatko aloittamallemme yhteistyölle on Koripalloliitolle erittäin merkittävä asia, sanoo Koripalloliiton toiminnanjohtaja Vesa Walldén.
 
Yhteistyösopimuksen mukaisesti lasten liikuttamisen ohella Pirkka on myös Suomen nuorten koripallomaajoukkueiden pääyhteistyökumppani.

Pirkan sporttieväät Pikkususille

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.