Kinkun tilaus on nyt helpompaa kuin koskaan

Vaikka varsinkin pakastekinkkuja saa K-ruokakaupoista yleensä hyvin ilman ennakkotilaustakin, kannattaa varmistaa oman suosikkikinkun saatavuus tilaamalla se etukäteen omasta K-ruokakaupasta.

Kinkku kannattaa tilata ennakkoon

Pakastamattomat kinkut kannattaa yleensä tilata K-ruokakaupasta aina ennakkoon. Ennakkotilattavia tuotteita ovat lisäksi erityisesti kaikki erikoiskinkut, kuten luomukinkut. Luomukinkun saatavuus kannattaa tarkistaa omasta kaupasta, niitä ei ole saatavilla kaikista kaupoista.

Pakastekinkku kannattaa ostaa sulamaan muutamaa päivää ennen suunniteltua valmistusta. Tuoresuolatut kinkut ovat tuoreita ja tästä syystä niitä myydään vasta aaton alla. Tuoresuolatun kinkun osto kannattaa ajoittaa joulun pyhiä edeltävään alkuviikkoon. Näin toimien varmistat, että saat haluamasi kinkun ja vältät pahimmat jouluruuhkat.

K-ruokakaupoilla on yleensä tarjolla lista tilattavista kinkuista palvelutiskillä. Tämän lisäksi monet K-ruokakaupat tarjoavat nyt mahdollisuutta tilata kinkku ja mahdollisesti myös muita joulun herkkuja kätevästi kaupan verkkosivujen kautta. Verkon kautta ennakkotilattavien tuotteiden valikoimat vaihtelevat kaupoittain. Kinkut ja muut jouluruoat on syytä tilata viimeistään muutamaa päivää ennen haluttua noutopäivää.

Tilaa joulun herkut sähköisesti

Helpota jouluvalmisteluja ja tilaa kinkku ennakkoon kaupan omilla verkkosivuilla. Valitse palvelusta haluamasi joulun herkut, täytä yhteystietosi, valitse Sinulle sopivin noutopäivä ja lähetä tilauksesi suoraan kauppiaalle. Klikkaa oman kauppasi sivuille:

K-Citymarket-kauppahaku >>

K-Supermarket-kauppahaku >>

K-Market kauppahaku >>

Maukkaita kinkkureseptejä ja ihania ideoita joulun ruoanlaittoon ja leivontaan löydät  K-ruoka.fin reseptihausta.

Kinkku on joulupöydän kruunu

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.