Myös gluteenittomien tuotteiden hinnat laskevat

Myös gluteenittomat tuotteet on huomioitu K-ruokakaupoissa tammikuussa 2016 tehtyjen alennusten joukossa. Lisää gluteenittomien ja muiden tuotteiden hinnanalennuksia on suunniteltu toteutettavaksi pian tammikuun jälkeen.

Alla esimerkerkki  yhdeksästä gluteenittomasta tuotteesta, joiden hinta laski kaikissa 81 K-citymarketissa tammikuun alussa. Näiden lisäksi hinnanalennuksia on tehty myös sellaisiin gluteenittomiin tuotteisiin, jotka ovat vain osalla kaupoista valikoimissa. Lisäksi kauppiaat ovat tehneet myös kauppakohtaisia gluteenittomien tuotteiden hinnanalennuksia. 

Pirkka-sarjasta gluteenitonta edullisesti

Pirkka-sarjassa on kattava valikoima gluteenittomia tuotteita. Gluteenittomat Pirkka tuotteet ovat hintatietoisille hyvä valinta, sillä ne ovat vastaavia brändituotetta edullisempi vaihtoehto. Kokeile vaikkapa uusia Pirkka gluteenittomia riisipiirakoita!

Koska kokonaisuus ratkaisee ostoskorissa, olemme lisäksi koonneet verkkosivuillemme ideoita edullisista gluteenittomista resepteistä. Reseptien annoshinnat on laskettu valmiiksi. 

Gluteenittomia etuja omasta K-kaupastasi

Muistathan myös, että tilaamalla K-ruokakaupan sähköisen asiakaskirjeen tai lataamalla K-ruoka-mobiilisovelluksen älypuhelimeen, saat henkilökohtaisesti kohdennettuja etuja. Edut kohdistetaan omaan ostohistoriaasi perustuen. Kohdennettujen etujen tuotevalikoimassa on myös paljon gluteenittomia tuotteita.

Voit myös kirjautua Oma Plussaan ja kertoa mistä päivittäistavarakaupan aihepiireistä olet kiinnostunut, niin voimme palvella sinua entistä paremmin!OmaPlussa

Mm. näiden gluteenittomien tuotteiden hinnat laskivat

Esimerkit K-citymarketin valikoimista

Tuote   Vanha
hinta €        
Uusi
hinta €       
Muutos
%
Semper gluteeniton ohutnäkkileipä 230g      2,95  2,69 -9 %
Semper kauranäkkileipä 215g 2,95 2,69 -9 %
GoGreen kuorittu  hirssi 450g  1,59 1,55 -3%
Semper gluteeniton spagetti 500g  3,49 3,25 -7%
Risenta maissijauho 400g 1,99 1,59 -20%
Semper gluteeniton näkkileipä 215g  2,95 2,69 -9%
Semper gluteeniton pellavansiemen näkkileipä 230g 3,49

2,69

-23%
Nestle gluteeniton  Corn Flakes 500g  2,89 2,79 -3%
Sunnuntai gluteeniton jauhoseos 1kg                                                              4,35 4,29 -1%

Edulliset reseptit ja säästövinkit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.