Noutobaari helpottaa arjen kiireessä

K-ruokakauppojen uudet noutobaarit ovat nousseet suureen suosioon asiakkaiden keskuudessa. Salaattibaarit, ateriabaarit ja palvelutiskit tarjoavat erinoamisen valikoiman take away -aterian kokoamiseen.

Jo lähes 200 K-ruokakaupasta löytyy salaattibaari. Baarista voi helposti ja nopeasti koota mieleisensä annoksen, punnita, maksaa ja nauttia. Salaattibaari on aina K-kauppiaansa näköinen ja tarjontaa kehitetään kaupoissa asiakkaiden toiveiden mukaan. Jos omasta K-kaupasta ei vielä löydy salaattibaaria, sitä voi toivoa kauppiaalta.

Moniin K-ruokakauppoihin on tullut supersuosittujen salaattibaarien rinnalle ateriabaareja. Näistä asiakas voi ostaa juuri sopivan määrän ruokaa, vaikka vain helpottaakseen arkea kiireiden keskellä. Ateriabaareista löydät myös kunkin sesongin suosikkiruokia. 

K-ruokakaupat ovat kuuluisia erinomaisista palvelutiskeistään. Palvelutiskeiltä saat haluamaasi tuotetta juuri itsellesi sopivan määrän. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi palvelutiskien henkilökunta tarjoaa erinomaisia vinkkejä ruoanvalmistukseen.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.