Jotta Suomessa kaikki voivat nukkua rauhassa

Nuku Rauhassa on vapaaehtoisen maanpuolustuksen ja kokonaisturvallisuuden Suomi 100-juhlahanke. Sinäkin voit osallistua vapaaehtoiseen maanpuolustus- ja turvallisuustyöhön, jotta Suomessa kaikki voivat nukkua rauhassa. 

Nuku rauhassa -kampanjan tarkoitus on lisätä tietämystä kokonaisturvallisuudesta, vapaaehtoisesta maanpuolustus- ja turvallisuustyöstä sekä välittää veteraanien perintöä ja torjua syrjäytymistä. 

Jokainen suomalainen on maanpuolustaja. Lisäksi noin 300 000 osaajaa, mm. puolustusvoimien ammattilaisista, varusmiehistä, poliisin, rajavartio- ja pelastuslaitoksesta ammattilaisista ja reservijärjestöistä, on tekemässä kokonaisturvallisuutta, jotta kaikki suomalaiset voisivat nukkua rauhassa.

Osallistu tapahtumiin

Nuku rauhassa -kampanjaan kuuluu 10 tapahtumaa, neljä asiantuntijaseminaaria sekä kymmeniä muita turvallisuustapahtumia eri puolilla Suomea. Lähes kaikki tilaisuudet ovat yleisölle avoimia ja maksuttomia. Katso tapahtumien aikataulut nukurauhassa.fi-sivulta.

Jokaisen suomalaisen panos kokonaisturvallisuuden takaamisessa on tärkeä. Kouluttautumalla voit löytää oman tapasi osallistua. Testaa nukurauhassa.fi-sivulla minkälaiset koulutukset sopisivat sinulle.

Nuku rauhassa -arpa

Useasta K-ruokakaupasta voi touko-lokakuun 2017 välisenä aikana ostaa 6 euron arvoisia Nuku rauhassa -arpoja. Helppokäyttöisessä raaputusarvassa on kolme eri peliä. Tavaravoittoja arvotaan yli 92.000 kappaletta, pääpalkintoina on kolme Renault Clio 1,2 -henkilöautoa ja kymmenen kappaletta unelmalomia.

palkinto

Voittoluettelo

Peli 1
Renault Clio 1,2 -henkilöauto,  3k pl
PlayStation 4 -konsoli, 30 kpl
Iittala Taika-huopa, 60 kpl
Halti Streetpack Classie -reppu, 600 kpl
Victorinox-monitoimityökalu, 1500 kpl
Fiskars-kääntösakset, 4000 kpl
Pentik-pyyhe, 34000 kpl 

Peli 2
Unelmaloma Euroopassa, 10 kpl
Helkama Jopo -polkupyörä ja kypärä, 25 kpl
Thermos-termospullo 400 kpl 
Jalo Helsinki -palovaroitin, 500 kpl
LEO-taskulamppu, 1000 kpl
Monitoimi-tuubihuivi, 3000 kpl
Apu-lehti 8 numeroa, 11000 kpl 

Peli 3
Polar-fitnessmittari, 50 kpl 
Victorinox-keittiöväline, 36000 kpl

Nuku rauhassa -lähettiläät

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.