K palvelee

Jokainen ihminen ja K-kauppa on erilainen. Itsenäiset K-kauppiaat kun ovat aina kuunnelleet asiakkaitaan herkällä korvalla. Tarjota sinulle sitä mitä sinä haluat, haluamallasi tavalla. Siksi K-ryhmässä on aina panostettu palveluun.

Kehitämme jatkuvalla syötöllä uusia tapoja palvella asiakkaitamme – yksin ja yhdessä kumppaniemme kanssa. Tarjoamme palveluita paketti-ja lippupalvelusta hyvinvointi-ja lahjapalveluihin. Ja lisää on luvassa.


Posti

Posti

Postilähetykset ja postitustarvikehankinnat onnistuvat helposti ja kätevästi Postin palveluita tarjoavissa K-ruokakaupoissa. Postimerkkejä voit ostaa kaikista K-ruokakaupoista. Kaupoistamme löytyy myös täyden palvelun Posteja ja Postin pakettiautomaatteja

 

Matkahuolto

Matkahuolto

Paketin lähetys ja nouto onnistuu nopeasti ja luotettavasti Matkahuollon Pakkettipisteissä. Verkkokauppa-ostoksesi saat meille valitsemalla tilauksen kuljettajaksi Matkahuollon tai PostNordin. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään noutopisteeseen. Monissa verkkokaupoissa pääset valitsemaan noutopaikaksi haluamasi kaupan, joka sinulle parhaiten sopii.

 

DB Schenker

DBSchenker

DB Schenker panostaa noutopisteverkostossaan hyvään palveluun ja siksi noutopistelähetykset kannattaakin tilata omaan K-ruokakauppaan. Kun valitset verkkokaupassa lähetyksen DB Schenkerin noutopisteeseen, voit seurata lähetystä netissä tai mobiilissa eSchenker-sovelluksella.

DB Schenker käyttää pääkaupunkiseudun jakeluliikenteessä täysin uusiutuvaa jätteistä valmistettua polttoainetta, jonka päästöt ovat vain murto-osa perinteisistä polttoaineista. Näin lähetyksesi hiilijalanjälki on pienempi ja ilma puhtaampaa myös K-ruokakaupan lähellä.

 

DHL

DHL

DHL:n lähetyksen noutaminen onnistuu vaivattomasti Service Point -palvelun tarjoavista kaupoista.

 

SMARTMILE

Smartmile tulee Suomeen. Tarjoamme ensimmäisenä Suomessa uutta, arkea helpottavaa kaikille pakettitoimittajille avointa pakettipalvelua, joka on samalla ekologinen valinta. Ohjaamalla kaikki verkkokauppapakettisi K-ruokakauppojen pakettiautomaatteihin, vähennät liikennettä ja päästöjä sekä säästät omaa aikaasi. Ensimmäiset automaatit löytyvät Tampereelta K-Citymarket Linnainmaasta ja K-Supermarket Kaukajärvestä. Ensimmäinen pakettiyritys yhteistyössä on DHL Express. 

Lue lisää: Smartmile-yhteistyö

 

Veikkaus

Veikkaus

Veikkauksen pelit tarjoavat suomalaisille haaveita, jännitystä ja hauskaa ajanvietettä. Veikkauksen pelit on tarkoitettu kaikille 18 vuotta täyttäneille, joilla on pysyvä osoite Suomessa.

Peliautomaatit tarjoavat vaivatonta viihdettä kauppareissun ratoksi. Rahapelejä voivat pelata vain 18 vuotta täyttäneet.

Lue lisää: Veikkauksen pelit ja peliautomaatit

 

Osta ja nosta

Ostajanosta

Osta ja nosta -palvelu mahdollistaa käteisen rahan noston K-ruokakaupasta samalla, kun teen ruokaostoksesi. Rahaa voi debit-korttiostosten yhteydessä nostaa aina 200 euroon saakka. Alarajaa nostolle ei ole asetettu ja palvelu on veloitukseton. 

Lue lisää: Osta ja nosta kätevästi käteistä kaupan kassalta 

 

Lahjakortit

Lahjakortit

K-Citymarketin, K-Marketin, Neste K -asemien sekä kuuden K-Supermarketin valikoimissa on nyt runsaasti  lahjakortteja maailmanluokan brändeiltä: iTunes, Google Play, Spotify, Paysafe ja moni muu.  Gift4You-elämyslahjakortit tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä makunautintojen, liikunnan, kulttuurin, matkailun ja hemmottelun tai muiden unohtumattomien kokemusten parissa. 

K-ryhmän omat, kaikissa K-ryhmän kaupoissa käyvät kätevät K-lahjakortit ovat helppo ja nopea valinta vaikkapa ruokaostosten lomassa. Helppoja lahjaideoita kaiken ikäisille ja kaikkiin juhliin!

Lue lisää: K-ruokakauppojen lahjakortit

 

Saunalahti prepaidSaunalahti

Saunalahti prepaid -liittymä sopii kaikkiin puhelimiin ja tabletteihin. Se toimii Suomen lisäksi yli 35 maassa. Aloituspakkaus maksaa 5,90 € ja sisältää 6 euron alkusaldon. Lisää saldoa voit ladata kaikkien  K-Marketin tai Neste K -asemien kassoilla.

Lue lisää: Saunalahti prepaid

 

Apple Pay

ApplePayApple Pay on helppo, turvallinen ja yksityinen tapa maksaa iPhonella ja Apple Watchilla. Apple Payn käyttäminen on kätevää, ja se toimii päivittäin käyttämilläsi laitteilla. Korttisi tiedot pysyvät salassa, sillä niitä ei tallenneta laitteellesi tai jaeta maksaessasi. Voit maksaa joko pitämällä iPhonea maksupäätteen lähellä samalla kun sormesi on Touch ID:llä tai painamalla Apple Watchin sivupainiketta kahdesti ja pitämällä kelloa maksupäätteen lähellä.

Lue lisää: Apple Pay

 

Starbucks

Starbucks

Starbucks Coffee Company ja Kesko ovat solmineet lisenssisopimuksen Starbucks-kahviloiden avaamisesta K-kauppoihin eri puolille Suomea. Starbucks-kahvilat löydät tällä hetkellä K-Citymarket Jumbon, K-Citymarket Sellon sekä K-Citymarket Myyrmäen yhteydestä. Uusia sijainteja kahviloille kartoitetaan jatkuvasti ja avauksia on suunniteltu keskeisille liikepaikoille myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. 

Lue lisää: Elämyksiä Starbucks-kahviloissa

Etsi oma kauppasi

Hae sinua lähinnä oleva K-Market.

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Lue lisää palveluistamme

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.