Palvelut K-ruokakaupoissa

K-ruokakaupat tarjoavat monipuolisesti eri palveluita. Tarjotut palvelut vaihtelevat kaupoittain, katso oman kauppasi palvelut kaupan sivuilta. Nouda ja lähetä paketit silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Tarjoamme kattavat pakettipalvelut pitkillä aukioloilla.

 

Posti

Postilähetykset ja postitustarvikehankinnat onnistuvat helposti ja kätevästi Postin palveluita tarjoavissa K-ruokakaupoissa. Postimerkkejä voit ostaa kaikista K-ruokakaupoista. Kaupoistamme löytyy myös täyden palvelun Posteja ja Postin pakettiautomaatteja.

 

Matkahuolto

Paketin lähetys ja nouto onnistuu nopeasti ja luotettavasti Matkahuollon Pakkettipisteissä. Verkkokauppa-ostoksesi saat meille valitsemalla tilauksen kuljettajaksi Matkahuollon tai PostNordin. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään noutopisteeseen. Monissa verkkokaupoissa pääset valitsemaan noutopaikaksi haluamasi kaupan, joka sinulle parhaiten sopii.

 

DHL

DHL:n lähetyksen noutaminen onnistuu vaivattomasti Service Point -palvelun tarjoavista kaupoista.

 Veikkaus  

 Veikkaus

Veikkauksen pelit tarjoavat suomalaisille haaveita, jännitystä ja hauskaa ajanvietettä. Veikkauksen pelit on tarkoitettu kaikille 18 vuotta täyttäneille, joilla on pysyvä osoite Suomessa.

 

Ray

RAY:n raha-automaattipelit tarjoavat vaivatonta viihdettä kauppareissun ratoksi. Rahapelejä voivat pelata vain 18 vuotta täyttäneet.

 

 

 K-lahjakortti

K-ryhmän lahjakortti käy maksuvälineenä lähes kaikissa K-kaupoissa. Lahjakorttiin voi ladata 10 - 500 euroa ja se on voimassa 24 kk ostohetkä seuraavan kuukauden alusta lukien. Lahjakortin arvon voi käyttää yhdellä kerralla tai vaikka euro kerrallaan.

Lue lisää:
K-kauppojen lahjakortti – Hyödyllinen ja monipuolinen lahja

 

 

 Osta ja nosta

Osta ja nosta -palvelu mahdollistaa käteisen rahan noston K-ruokakaupasta samalla, kun teen ruokaostoksesi.

Lue lisää: Osta ja nosta kätevästi käteistä kaupan kassalta

 

Starbucks

Starbucks Coffee Company ja Ruokakesko ovat solmineet lisenssisopimuksen Starbucks-kahviloiden avaamisesta K-kauppoihin eri puolille Suomea. Ensimmäinen kahvila avattiin K-citymarket Sellossa Espoossa syksyllä 2015.

Katso  lisätietoja: Elämyksiä Starbucks-kahviloissa

Etsi oma kauppasi

Katso mitä palveluita sinua lähimmässä K-ruokakaupassa on tarjolla.

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Lue lisää palveluistamme

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.