Pirkka ja K-Menu - tunnista K-ruokakaupan omat merkit

Pirkka ja K-Menu ovat molemmat K-ruokakauppojen omia merkkejä. Tunnetko sarjojen erityispiirteet?

Pirkka

Ole tarkka, ota Pirkka

  1. On ollut myynnissä K-ruokakaupoissa jo 30 vuotta, lähes jokaiselle suomalaiselle tuttu.
  2. Yli 2 500 tuotetta. Pirkka-sarjasta löydät kattavasti tuotteita arkeen ja juhlaan, hyvän valikoiman gluteenittomia ja laktoosittomia tuotteita ja vaikkapa luomu- ja Reilun kaupan tuotteita.
  3. Suomalainen tuote on aina etusijalla valittaessa tuotteita Pirkka-sarjaan edellyttäen, että tuotteelle asetetut laatu- ja hintakriteerit täyttyvät. Yli puolet Pirkka-tuotteista on valmistettu Suomessa. Näiden joukossa on yli 400 suomalaista alkuperämerkittyä tuotetta: Lähes 300 Hyvää Suomesta -, noin 40 Sirkkalehti- ja noin 60 Avainlippu -merkittyä tuotetta.
  4. Mukana arjessa ja juhlassa. Yllättää iloisesti. Fiilistelee, tunnelmoi ja tarjoaa inspiraatioita sekä elämyksiä.
  5. Pirkka-tuotesarjan tuotteet ovat laadukkaita, ja jopa 25 prosenttia edullisempia kuin vastaavat merkkituotteet. Tuotteet ovat merkittävä osa jokaisen K-ruokakaupan kokonaisvalikoimaa.
  6. Paras kaupan oma merkki.

K-Menu

Pieni hinta on katettu

  1. Tuli kauppoihin keväällä 2014.
  2. Sarjassa on jo lähes 300 tuotetta. 
  3. Laadukkaat joka kodin perustuotteet etikasta edamiin. Niissä tuotteissa, joissa suomalaisuus on tärkeää, pyritään löytämään ensisijaisesti suomalaiset tavarantoimittajat.
  4. Järkiostos arjessa.
  5. Hintatietoisen valinta. Painopiste on peruselintarvikkeissa, eli juuri niissä tuotteissa, joita käytetään joka päivä.
  6. K-Menun tunnistat K-kaupan hyllystä värikkään ja leikkisän K-kirjaimen ansiosta.

Mitä yhteistä?

Valitsemalla K-kaupan oman merkin saat sekä laadukkaan ja tutkitun tuotteen että edullisen hinnan samassa paketissa. Jokaisen K-ruokakauppojen oman merkkituotteen, niin Pirkan, K-Menun kuin Euro Shopperinkin laatu varmistetaan aina Ruokakeskon tuotetutkimuksessa. Pirkka-koekeittiössä ammattitaitoiset kotitalousopettajat suunnittelevat ja testaavat vuosittain satoja uusia reseptejä sinun käyttöösi.  

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.