Pirkka Street Basket –kiertue tarjoaa liikunnan riemua alakoululaisille

Pirkka Street Basket  2015 –kiertue vieraili kevään aikana kuudellatoista paikkakunnalla liikuttamassa 3.-6. luokkalaisia.

Loimaalla liikunnan riemua koettiin torstaina 28. toukokuuta, kun 566 alakoululaista otti osaa katukorisotteluihin Loimaan keskuskoululla.

Koripallo on Loimaalla pop

Loimaan kaupungin liikunnanohjaaja Petri Kajander toimi Loimaan katukoriksen järjestäjänä.

Tuukka_Kotti

– Loimaan katukoristapahtuma on jo toisena vuonna peräkkäin Suomen suurin Street Basket -katukoristapahtuma. Päivän aikana toisistaan mittaa ottaa 127 joukkuetta Loimaan kahdeksasta alakoulusta, iloitsee Petri.

Loimaa on tunnettu korispaikkakunta, jossa koripalloseura Loimaan Korikonkareilla on erittäin vahvaa junioritoimintaa. Uuden innostuksen lajin pariin on tuonut Korisliigajoukkue Bisons Loimaan useat Suomen mestaruudet.

Voittoisan joukkueen kapteeni Tuukka Kotti vieraili  Loimaan Street Basket –tapahtumassa kannustamassa nuoria ja jakamassa nimikirjoituksia faneilleen.

Vuoden kivoin koulupäivä

13-vuotias Petteri Kurppa oli innoissaan vuoden kivoimmasta koulupäivästä.

– Tätä katukorispäivää on odotettu koko kevään ajan. Harrastan vapaa-ajallakin korista neljä kertaa viikossa, joten laji on minulle tuttu entuudestaan. Meidän joukkue on pärjännyt ihan hyvin tässä turnauksessa. Ollaan voitettu molemmat pelatut ottelut. Mutta voittoakin mukavampaa on ollut se, että kaikilla on hyvä fiilis ja saadaan olla ulkona koko päivän, iloitsee Petteri.

K-ruokakkauppiaat kannustamassa pelaajia

KuppiaatPirkan lisäksi Loimaan K-citymarket-kauppiaat Jyrki ja Mari Koenkytö ovat mukana tukemassa Pirkka Street Basketia.

– Koripallo on sydäntämme lähellä, sillä neljästä lapses tamme kolme harrastaa korista. Halusimme kantaa omalta osaltamme kortemme kekoon lahjoittamalla pieniä palkintoja pelaajille. Pirkka Street Basketissahan ei haeta turnauksen voittajaa vaan kaikki pelaajat palkitaan tasapuolisesti, kertoo kauppias Mari Koenkytö.

Pikkususien korisrieha liikuttaa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Pirkka-eväät Pikkususille

Pikkusudet_pirkka_välipalat

Pikkususien välipalasuosikit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.