Tuottajalle kiitos

On aika sanoa Tuottajalle kiitos

Suomalaisen ruoantuotannon puolesta puhuminen on meille K-ruokakaupoille ensiarvoisen tärkeää. Suomessa täysin uudenlaisella Tuottajalle kiitos -toimintatavalla K-ryhmä haluaa tukea suomalaisia tuottajia.

K-ryhmän Tuottajalle kiitos -toimintamallin kautta satoja tuhansia euroja suomalaisille ruoantuottajille

K-ruokakauppojen asiakkailla on mahdollisuus tukea helposti suomalaisia ruoantuottajia. Kaupoissa on myynnissä kaksitoista Pirkan Tuottajalle kiitos -tuotetta, joista K-ryhmä maksaa lisätuen suoraan tuottajille. Lisätuki on sisällytetty tuotteen hintaan, ja se on tuotteesta riippuen 3–30 senttiä, eli noin 5 prosenttia. 

– Vastuullisena toimijana tehtävänämme on huolehtia koko elintarvikeketjun hyvinvoinnista. Suomalaiset haluavat ostaa kotimaista ruokaa. Tuottajalle kiitos -tuotteet on yksi keino varmistaa, että kotimainen tuotanto pysyy elinvoimaisena, toteaa Keskon päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Ari Akseli.

Tuottajalle kiitos -tuotteet ovat jatkoa vuoden 2015 possukorttikampanjalle. K-ruokakauppojen asiakkaat pystyivät ostamaan marras- ja joulukuussa jouluostosten yhteydessä yhden euron maksavan Tuottajalle kiitos -possukortin. K-ryhmä lupasi tuplata myyntituoton ja tilittää sen lyhentymättömän suomalaisille siankasvattajille. Kortteja myytiin noin 30 000 kappaletta, ja tuplaamisen sijasta K-ryhmä yli kolminkertaisti tuottajille tilitettävän summan 100 000 euroon.

– Tuottajalle kiitos ei ole kertaluonteinen kampanja, vaan pysyvämpi vastuullinen toimintatapa, Rauhala jatkaa.

Maito

K-ruokakaupoissa myynnissä olevat Tuottajalle kiitos -tuotteet

K-ryhmä tilittää lisätuen tavarantoimittajille ja varmistaa yhdessä MTK:n kanssa sen oikeudenmukaisen jaon edelleen tuottajille. Tuottajalle kiitos -kampanjassa ei ole mukana tiloja, joilla on ilmennyt epäasiallisia tuotantotapoja. Vastuullisena toimijana Kesko on lisännyt kotimaisten tuottajien auditointeja sekä tekee yhteistyötä teurastamojen kanssa epäasiallisten tuotantotapojen estämiseksi.

Elintarvikkeiden kotimaisuus on meille suomalaisille tärkeää. Taloustutkimuksen teettämän Suomi Syö -tutkimuksen mukaan peräti 82 prosenttia suomalaisista pitää tärkeänä syödä kotimaista ruokaa. K-ruokakaupoissa myytävistä tuotteista noin 80 % on Suomessa valmistettuja. K-ryhmälle on tärkeää olla suomalaisen elintarviketeollisuuden luotettava kumppani – nyt ja tulevaisuudessa.

Keskustele kanssamme #tuottajallekiitos

Tuottajalle kiitos -tuotteet

TuottajalleKiitos

Pellolta pöytään - on aika sanoa tuottajalle kiitos

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Huomasitko meidät Maaseudun Tulevaisuudessa?

       
         
   
         
       

On aika sanoa tuottajalle kiitos

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.