Tutustu K-ruokakauppojen uuteen K-Menu-tuotesarjaan

K-Menu on alati kasvava kattaus halpoja joka kodin perustuotteita. Mutkattomasta K-Menu-valikoimasta löytyy tuotteita edamista etikkaan eikä yksikään maksa hunajaa.

Uusi mainio merkki: K-Menu

K-kaupan Menu on K-ruokakauppojen uusi halpa merkki, josta löytyy joka kodin perustuotteita. Löydät niitä monesta eri tuoteryhmästä etikasta edamiin. K-Menun tunnistaa suuresta K-kirjaimesta ja pienestä hinnasta. Tarkkaile lähikauppasi hyllyjä: uutuuksia tulee lisää jatkuvasti. K-Menu tuotteet löytyvät vain K-kauppojen hyllystä. 

K-Menu on halpa, mutta varsin mainio merkki. Sarjan tuotteet ovat hyvälaatuisia arjen perustuotteita ja niiden laatu varmistetaan Ruokakeskon omassa tuotetutkimusyksikössä. K-Menu-sarja tulee vuoden 2015 aikana laajenemaan useaan sataan tuotteeseen.

Miten K-Menu voi olla niin halpa?

K-Menun pieni hinta on katettu kansainvälisten ostoyhteenliittymien avulla. Ostamalla kerralla suuria määriä tuotteita, saamme yhden tuotteen hinnan mahdollisimman alas.

K-Menun tunnistat K-merkistä

K-Menun tunnistat K-kaupan hyllystä värikkään ja leikkisän K-kirjaimen ansiosta. K-Menu-pakkaukset näyttävät tyylikkäiltä, mutta yksinkertaisilta. Se tekee tuotteista myös sinulle halvempia.

Takaisin pääsivulle