Työpaikka, joka kasvaa mukanasi

Perjantai 11.07.2014 - klo 15.49

Kärrypojasta K-kauppiaaksi! Joka vuosi noin 10 000 nuorta löytää työpaikan K-kaupasta. Urapolku K-kaupassa on mahdollisuuksia täynnä. 

Kaupassa työpaikka kasvaa mukanasi

Suomessa on ollut viime vuosina tarjolla entistä vähemmän kesätöitä nuorille. Kun nuorten kokemus kesätöistä jää ohueksi, myös työelämään pääseminen vaikeutuu. K-ruokakaupat ja K-citymarketit saavat onneksi mahdollisuuden tarjota kesätyöpaikan vuosittain useille tuhansille nuorille.

Kesätyöllistäjänä K-kaupat ovat vastuullisen tehtävän edessä. Kesätyö antaa monelle nuorelle ensikosketuksen työelämään. Ensimmäinen työkokemus vaikuttaa siihen, mitä nuori ajattelee työstä vielä vanhempanakin. K-kaupoilla on myös tärkeä tehtävä perehdyttää nuori tekijä työelämän perusasioihin, kuten työaikoihin ja asiakkaiden kohtaamiseen.

Vastuullista kesätyötä

Hyvä työpaikka tarjoaa mahdollisuuden harjoitella ja oppia uusia asioita. K-kaupat tarjoavat erilaisia harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja, kaupoissa kesätyöntekijät toimivat esimerkiksi kassatyöntekijöinä ja myyjinä. Myös Keskossa työllistetään vuosittain tuhansia kesätyöntekijöitä, työharjoittelijoita, TET-harjoittelijoita sekä Tutustu ja Tienaa -harjoittelijoita.

Vastuullisena yrityksenä tarjoamme nuorille hyviä harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja, osa-aikatöitä ja vakituisia työsuhteita ja näin vaikutamme nuorten ja koko Suomen tulevaisuuteen.

Mutkattomasti K-kaupassa

K-ruokakaupoissa työn tekemiseen ja työsuhteisiin liittyvät päätökset tehdään joustavasti siellä missä työkin on, työpaikalla. K-kauppias on kaupan pomo. Hän on mukana kaupan arjessa. Siksi monista työasioista voi sopia suoraan kauppiaan kanssa.

K-ruokakaupoissa työ on itsenäistä ja kiinnostavista työtehtävistä voi jutella suoraan kauppiaalle. Siksi kaupan työssä korostuu myös vastuu. K-ruokakaupan työntekijältä vaaditaan tunnollisuutta ja kykyä sitoutua aikatauluihin sekä sietää kiirettä ja sesongeittain vaihtelevaa työtahtia.

Monissa K-ruokakaupoissa töitä voi kysyä suoraan kaupasta. Kaupan alalla yleiset osa-aikatyöt ja määräaikaiset työsuhteet esimerkiksi koulujen loma-aikaan voi sopia kauppiaan tai tavaratalojohtajan kanssa paikan päällä. Kesätyöpaikkojen hakemisessa auttavat myös Keskon yhteiset kesätyöntekijähaut.