Hernerouhe on neronleimaus

Erkki Ristolainen on Milletti Oy:n perustaja ja yrittäjä, jonka kehittämä hernerouhe on soijarouheen suomalainen vaihtoehto, joka kiinnostaa myös ulkomailla. 

Mitä Milletti Oy tekee?

”Pakkaamme ja myymme kuivatuotteita. Uskon, että hernerouhe on yrityksen tuleva kivijalka. Perustin yhtiön vuonna 2004. Olen iloinen, että nyt myös ulkomailta on tiedusteltu hernerouhetta.”

Kuinka kehitit hernerouheen?

”Tuote oli neronleimaus, jonka sain työskennellessäni parikymmentä vuotta herneen parissa. Tajusin, että kun herneen kuorii ja rouhii, sen liotusaika lyhenee puoleen tuntiin.”

Mitkä ovat hernerouheen hyvät puolet?

”Hernerouheessa on yli 20 prosenttia proteiinia. Se onkin soijarouheen kotimainen kilpailija. Kuluttajat ovat kiitelleet, että kuoreton hernerouhe ei ärsytä vatsaa.”

Mitä hernerouheesta kokataan?

”Sitä voi käyttää soijarouheen tapaan esimerkiksi pataruoissa ja kastikkeissa. Itse teen kalkkunan jauhelihasta ja hernerouheesta uunirullan, jonka täytän juustolla tai vihanneksilla. Leikkaan sitten rullasta siivuja leivän päälle. Hernerouheen mausteeksi riittää hieno merisuola, sillä sen maku on hyvä ja puhdas.”

Esittelyssä proteiininlähteet!

Käytä hernerouhetta resepteissä

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.