K‑Citymarket Espoo Sello
Ennakkotilaustuotteet:

Kakkutilaus

Tutustu herkulliseen kakkuvalikoimaamme, tilaa verkosta ja nouda kaupalta. Valikoimastamme löytyy tilauskakkuja varmasti jokaisen makuun ja tilaisuuteen. Teethän kakkutilauksen viisi arkipäivää ennen noutoa. Tarvittaessa voit tiedustella mahdollisuutta myös nopeampaan toimitukseen soittamalla suoraan leipäosastollemme 0503165589 ma-pe 8-13. Huom! R.Kokko Konditorian kakut toimitetaan kaupalle iltapäivisin maanantaina ja torstaina. Muistathan myös, että leipäosastomme kakkuhyllyltä löydät hyvän perusvalikoiman kakkuja aina.
Ennakkotilaus on lähetettävä viimeistään 5 täyttä päivää ennen noutoa, eli jos tilaat tänään, noutopäivä voi olla aikaisintaan 29.7.2024. Tilaus on noudettavissa kaupan aukioloaikojen puitteissa. Maksat ennakkotilauksesi kun noudat tilaamasi tuotteet.
Lue lisää ennakkotilaustuotteista ›

Täytä ennakkotilauksen tiedot

Ennakkotilaus on lähetettävä viimeistään 5 täyttä päivää ennen noutoa
Esim. iltapäivällä 13–14
Lopullinen hinta määräytyy mahdollisten punnittavien tuotteiden hinnan sekä toimituspäivänä voimassa olevien tarjousten perusteella. Tuotteet maksetaan noudettaessa kassalla.
Jos sinulla on kysyttävää ennakkotilaustuotteista, saat lisätietoa kauppiaaltasi tai 0105387975 (puhelun hinta: 8,8 snt/puh (sis. ALV)). Soittoaika: ma-pe klo 8-13