K‑Citymarket Turku Skanssi
Ennakkotilaustuotteet:

Skanssin Cittarin keittiötuotteiden ennakkotilaus

Voit tilata suositut Skanssin Cittarin keittiössä valmistetut tuotteet erikseen haluamallesi päivälle, esimerkiksi juhlatarjoiluihin. Tilaukset on jätettävä 3 ARKIPÄIVÄÄ ennen noutoa (suuret tilaukset 4 arkipäivää ennen noutoa). Nouto haluttuna päivänä ja aikana kaupan palvelutiskiltä. Erikoistoiveet voi kirjoittaa lisätietoihin. Laitamme myös mielellämme ehdotelmia erilaisista salaateista. Varausten siirrot, muutokset ja peruutukset tulee tehdä viimeistään 2 arkipäivää (48h) ennen tilauksen noutoajankohtaa.
Ennakkotilaus on lähetettävä viimeistään 3 täyttä päivää ennen noutoa, eli jos tilaat tänään, noutopäivä voi olla aikaisintaan 18.7.2024. Tilaus on noudettavissa kaupan aukioloaikojen puitteissa. Maksat ennakkotilauksesi kun noudat tilaamasi tuotteet.
Lue lisää ennakkotilaustuotteista ›

Täytä ennakkotilauksen tiedot

Ennakkotilaus on lähetettävä viimeistään 3 täyttä päivää ennen noutoa
Esim. iltapäivällä 13–14
Lopullinen hinta määräytyy mahdollisten punnittavien tuotteiden hinnan sekä toimituspäivänä voimassa olevien tarjousten perusteella. Tuotteet maksetaan noudettaessa kassalla.
Jos sinulla on kysyttävää ennakkotilaustuotteista, saat lisätietoa kauppiaaltasi tai 0105388463 (puhelun hinta: 8,8 snt/puh (sis. ALV)). Soittoaika: Ma-Su klo 7-14