K‑Citymarket Vantaa Tammisto
Ennakkotilaustuotteet:

Handmade in Tammisto Deli ja Keittiö ennakkotilaus

Voit tilata suositut Handmade in Tammisto-tuotteet erikseen haluamallesi päivälle, esimerkiksi juhlatarjoiluihin. PLATTERIEN HINNAT OVAT ARVOITA! Lopullinen hinta saadaan vasta punnitusvaiheessa. Tilaukset on jätettävä 3 ARKIPÄIVÄÄ ennen noutoa (suuret tilaukset 4 arkipäivää ennen noutoa). Nouto haluttuna päivänä ja aikana kaupan patonkipisteeltä. Erikoistoiveet voi kirjoittaa lisätietoihin. Laitamme myös mielellämme ehdotelmia erilaisista salaateista. Varausten siirrot, muutokset ja peruutukset tulee tehdä viimeistään 2 arkipäivää (48h) ennen tilauksen noutoajankohtaa.
Ennakkotilaus on lähetettävä viimeistään 3 täyttä päivää ennen noutoa, eli jos tilaat tänään, noutopäivä voi olla aikaisintaan 18.7.2024. Tilaus on noudettavissa kaupan aukioloaikojen puitteissa. Maksat ennakkotilauksesi kun noudat tilaamasi tuotteet.
Lue lisää ennakkotilaustuotteista ›

Täytä ennakkotilauksen tiedot

Ennakkotilaus on lähetettävä viimeistään 3 täyttä päivää ennen noutoa
Esim. iltapäivällä 13–14
Lopullinen hinta määräytyy mahdollisten punnittavien tuotteiden hinnan sekä toimituspäivänä voimassa olevien tarjousten perusteella. Tuotteet maksetaan noudettaessa kassalla.
Jos sinulla on kysyttävää ennakkotilaustuotteista, saat lisätietoa kauppiaaltasi tai 0503164343 (puhelun hinta: pvm/mpm). Soittoaika: 8-21