Yhteys virhe

Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...

Kinkut Larusta!

 

Kinkut Larusta! Tilaa joulukinkkusi HELPOSTI varaamalla se sivuiltamme. Myymme tänäkin vuonna vain parhaita KOTIMAISIA tuoresuolattuja Reinin Lihan kinkkuja ja luomukinkkuja, nekin tietysti Reinin Lihasta. Klikkaa linkkiä ja tutustu valikoimaamme. Jos et löydä haluamaasi, niin ota tässä yhteyttä!

Jouluterveisin Kauppias-Ali ja herkkutorin väki!

HUOM! Tuotteet noudettavissa 20.-23.12.2019.

Tarjoamme tuoresuolattuja Reinin Lihan kinkkuja ja luomukinkkuja suomalaisen joulupöydän parhaisiin hetkiin. Kaikki kinkkumme ovat pakastamattomia ja tinkimättömällä laadulla valmistettu. Voit valita haluamasi kinkun ja noutopäivän helposti.

Kalat ovat vain parasta laatua Tuomaan Kalalta, kotimaista siikaa ja premiumlaatuista Norjan lohifilettä.

Joulu tuoksuu kanelilta, sisään nostetulta kuuselta, lämpiävältä saunalta – ja tietenkin herkulliselta, sinapilla kruunatulta joulukinkulta. Kinkulla on suomalaisessa joulupöydässä kuninkaan rooli ja sen valmistus on osa joulun rakkaita perinteitä: Joulukinkku valitaan harkiten, valmistetaan hartaasti ja nautitaan hitaasti. Reinin Lihan herkullisen joulukinkun kanssa onnistut takuuvarmasti, kun seuraat helppoja ohjeitamme.

Maistuvaa joulua!

Esivalmistelu

Ota kinkku hyvissä ajoin ennen paistamista huoneenlämpöön ja poista pakkauksestaan. Kinkun sisälämpötilan tulisi olla noin +10 astetta uuniin laitettaessa. Helpointa on tarkistaa lämpötila vaikkapa digitaalisella lämpömittarilla heti huoneenlämpöön nostettaessa. Älä kuitenkaan poista mahdollista verkkoa. Huuhtele kinkku kylmällä vedellä ja kuivaa lopuksi.

Paistaminen

Aseta kinkku nahkapuoli ylöspäin uuniritilälle ja laita ritilän alle paistopelti. Voit käyttää kinkulle myös paistopussia. Työnnä paistomittari kinkun paksuimpaan kohtaan niin, ettei paistomittarin kärki osu luuhun. Nosta uunin lämpötila 200 asteeseen ja paista kinkkua noin puoli tuntia. Laske uunin lämpötila 110 asteeseen (kiertoilmauunissa +80 astetta). Jatka paistamista kunnes kinkun sisälämpö on noin 75 – 80 astetta. Mikäli et ole käyttänyt paistopussia, lisää paistopellille paiston aikana sen verran vettä, ettei tippuva rasva kuivu paistopeltiin kiinni. Voit säästää paistoliemen kastikkeen valmistusta varten.

Kuorruttaminen

Kinkun päällä oleva verkko on helpointa poistaa, kun kinkku on hieman jäähtynyt. Poista myös nahka ja haluamasi määrä silavaa. Kuorruta kinkku vaikkapa perinteisellä tavalla: kinkun pinta sivellään sinapilla ja päälle sirotellaan korppujauhoja. Kuorruta kinkku 225 asteessa noin 10-15 minuuttia, kunnes kuorrutus on saanut kauniin värin.

 

  • Aukioloajat ja tapahtumattänään 7:00 - 22:00

    Sulje
    Tänään7:00 - 22:00
    Huomenna ti 17.12.7:00 - 22:00
    ke 18.12.7:00 - 22:00
    to 19.12.7:00 - 22:00
    pe 20.12.7:00 - 22:00
    la 21.12.7:00 - 22:00
    su 22.12.10:00 - 22:00
    Tulevat poikkeusaukiolot
    ti 24.12. Jouluaatto7:00 - 18:00
    ke 25.12. Joulupäivä10:00 - 20:00
    to 26.12. Tapaninpäivä10:00 - 20:00
    ti 31.12. Uudenvuodenaatto7:00 - 22:00
    ke 01.01. Uudenvuodenpäivä10:00 - 20:00
    ma 06.01. Loppiainen10:00 - 20:00
  • Yhteystiedot

    Avaa
  • Kaupan muut palvelut

    Avaa
Ostoslista
K‑Supermarket Lauttasaari
0,00
    Kauppakassi

    Kokoa ostoslista kauppareissullesi

    Kirjaudu sisään niin voit lisätä usein ostamasi tuotteet ostoslistalle yhdellä painalluksella.
    Tuotehakuun