K‑Supermarket Pajala
Ennakkotilaustuotteet:

TUOREEN joulukinkun tilauskaavake

Helpota jouluasi ja tee kinkkutilaus ennakkoon! Jätä kinkkutilauksesi ennakkoon ja sinulla on yksi huoli vähemmän jouluna. Jättämällä painotoiveesi lihamestarimme yrittää etsiä sinulle juuri sen oikean painoisen useiden satojen kinkkujen joukosta. Pyrimme etsimään mahdollisimman tarkan painotoiveeseen soveltuvan kinkun. Kerrothan siis jos kinkku saa mieluummin olla hieman vähemmän tai enemmän kuin toiveesi. Lihamestarimme vahvistaa tilauksen sinulle sähköpostilla ja samalla saat varausnumerosi. Nouto tapahtuu herkkutorilta kertomalla varausnumerosi sekä sukunimen. JOS HALUAT KINKKUSI VERKKOKAUPAN TILAUKSEEN LUE TÄMÄ! -Kerro kinkkutilausta tehdessä, että olet tilaamassa jouluna verkkokaupasta. - MUISTA VARATA verkkokauppatilaus ajoissa, jouluna on varmasti ruuhkaa verkkokaupassa - Kirjoita verkkokaupan tilaukseen "VIESTI KAUPALLE"-kenttään " Lisätkää kinkkutilaukseni numerolla xxx tilaukseen, kiitos"
Ennakkotilaus on lähetettävä viimeistään 7 täyttä päivää ennen noutoa, eli jos tilaat tänään, noutopäivä voi olla aikaisintaan 2.8.2024. Tilaus on noudettavissa kaupan aukioloaikojen puitteissa. Maksat ennakkotilauksesi kun noudat tilaamasi tuotteet.
Lue lisää ennakkotilaustuotteista ›

Täytä ennakkotilauksen tiedot

Ennakkotilaus on lähetettävä viimeistään 7 täyttä päivää ennen noutoa
Esim. iltapäivällä 13–14
Lopullinen hinta määräytyy mahdollisten punnittavien tuotteiden hinnan sekä toimituspäivänä voimassa olevien tarjousten perusteella. Tuotteet maksetaan noudettaessa kassalla.
Jos sinulla on kysyttävää ennakkotilaustuotteista, saat lisätietoa kauppiaaltasi tai +358447425253 (puhelun hinta: 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min). Soittoaika: 7-14