Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...
Juustoportin Paprikajuusto on miedosti paprikalla maustettu juusto, joka kypsyy kivikellarissamme neljä kuukautta. Paprikajuusto maistuu myös miedompien juustojen ystäville. Juustoportin pitkään kypsytetyt erikoisjuustot ovat suomalaisesta maidosta valmistettuja maukkaita juustoja. Nämä juustot valmistetaan käsityönä Jalasjärven liikenneaseman yhteydessä olevassa näyttöjuustolassa ja kypsytetään aidossa juustokellarissa. Siellä niitä harjataan ja hoidetaan, jokaista yksitellen. Juustoportin pitkät perinteet juustojen valmistajana, henkilöstön korkeatasoinen osaaminen sekä laadukkaat raaka-aineet ovat menestyksen salaisuus. Erikoisjuustoista löytyy makuja moneen mieleen, oman suosikit voi löytää rohkeasti kokeilemalla. Useita kuukausia kellaroidut juustot sopivat erityisen hyvin salaatteihin ja juustotarjottimelle, mutta toimivat myös ruuanlaitossa ja leivonnassa, suurimpaan intohimoon voi syödä sellaisenaan suoraan rasiasta. Juustoportti on perheyritys, joka on saanut tunnustusta hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan rajojen rikkojana, saaden mm. Euroopan ensimmäisenä eläinten hyvinvointia mittaavan Welfare Quality® -sertifikaatin. Juustoportti on jo yli 30 vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän työpaikan.